Mode, Nyheter

RODEO OCH DAGENS NYHETER LANSERAR MODETIDNING

Imorgon lördag 20 oktober kommer det första numret av en helt ny modetidning — DN Mode.

DN Mode är ett samarbete mellan Rodeo och Dagens Nyheter. Rodeo producerar innehållet till tidningen, som medkommer som bilaga till Dagens Nyheter.

I och med tidningen stärker Dagens Nyheter sin modebevakning, medan Rodeo får ytterligare en kanal att sprida sitt innehåll. Det blir en naturlig förlängning av samarbetet som sedan ett drygt år tillbaka innebär att Rodeo bidrar med moderelaterat innehåll varje vecka till DN Söndag.

DN Modes redaktionella profil går i linje med Rodeos vision om att blanda djuplodande personporträtt, analytiska artiklar med inspirerande modebilder och shoppingtips. I första numret berättar Lykke Li om varför hon tröttnat på ytlig estetik (och att stå på scen), och modebloggspionjärer som Elin Kling avslöjar vad som krävs för att göra internationell business av sin modeblogg (något som svenskar visat sig vara speciellt bra på). Internationella modekändisar delar med sig av sina bästa Londontips, doftexperten Caroline Hainer tipsar om dofter som matchar varandra och Rodeo väljer höstens nyckelplagg och guidar till säsongens färgpalett.

– Rodeo och DN funkar bra ihop, det har vi lärt oss i och med samarbetet med DN Söndag. Den här modebilagan kompletterar våra andra kanaler, Rodeo.net, tidskriften Rodeo och sidan i DN Söndag, väldigt väl. Vi håller samma kvalitet och smarta ton men når ännu fler. Vi har funderat på den här typen av snabbare printprodukt under en tid, och det är ett drömscenario att få göra den tillsammans Dagens Nyheter, säger Lisa Corneliusson, chefredaktör på Rodeo.

Rodeo
 1. Rodeo-bilaga - Agnes B | Rodeo Magazine writes

  [...] Woop woop: imorgon med DN får man deras första modebilaga, någonsin. I samarbete med Rodeo. Missa ej. Läs mer HÄR! [...]

  Reply

 2. Bea writes

  ÅH vad kul!!! Och jag som precis har blivit DN-prenumerant!

  Reply

 3. Ingrid Liljedahl writes

  Hej.
  Bor i Malmö och visste inte om DN/Rodeo samarbetet.
  Finns det en möjlighet att få tag i tidningen?
  Hälsningar
  Ingrid Liljedahl

  Reply

 4. petter writes

  hej, kan man köpa den på ipad på något sätt?

  Reply

 5. petter writes

  hej, kan man köpa den på ipad på något sätt?

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Rodeo: Just nu
Rodeo: Just Nu
Här hittar du de senaste nyheterna inom mode, skönhet och musik och massor av låtpremiärer, intervjuer, festbilder och inspiration.
Kontakt

Musik/Mode: Jon Lax
jon.lax@rodeo.net

Skönhet: Filippa Berg
filippa@rodeo.net

Mode: Agnes Grefberg Braunerhielm
agnes@rodeo.net