Mode, Nyheter

STEFANIA MALMSTEN HÅLLER WORKSHOP PÅ BECKMANS AKADEMI

Foto Andreas Lind

Rodeos egen creative director Stefania Malmsten håller en workshop på Beckmans Akademi helgen 17-18 november. Sista ansökningsdag är på fredag!

Kursen handlar om att strukturera ord och bild och att hitta uttryck i själva strukturen. Om att tränga in i ett material, att bryta ner, ifrågasätta och att ta ansvar. Om typografi, grids, bilder, förebilder och begreppet inspiration.

Kursen riktar sig till personer som jobbar med komplex grafisk formgivning som till exempel redaktionell design. Målet efter helgen är att komma tillbaka till jobbet med nya ögon.

Mer information om kursen samt hur du anmäler dig finns på Beckmans hemsida.

Förutom att vara creative director på Rodeo – och ha varit med och grundat ytterligare två av Sveriges mest stilbildande tidskrifter, Pop och Bibel – har Stefania Malmstens karriär hittills inkluderat formgivning av magasin (Vogue Hommes, BLM), böcker (Watkins’ Heroine, Feminista-serien), konstkataloger och utställningar (Helvete på Liljevalchs, Ann-Sofi Sidén, Carl Hammoud), butiker (Rodebjer, Malmstenbutiken), samt film- och teveproduktioner (The Black Power Mixtape, Arty). Efter en tid i New York är hon tillbaka i Stockholm sedan sommaren 2012.

Rodeo

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Rodeo: Just nu
Rodeo: Just Nu
Här hittar du de senaste nyheterna inom mode, skönhet och musik och massor av låtpremiärer, intervjuer, festbilder och inspiration.
Kontakt

Musik/Mode: Jon Lax
jon.lax@rodeo.net

Skönhet: Filippa Berg
filippa@rodeo.net

Mode: Agnes Grefberg Braunerhielm
agnes@rodeo.net