Mode, Nyheter

& Other stories, en smygtitt

Nu är det inte långt till våren 2013, damer och herrar, och med den kommer inte bara ljuset utan också H&Ms nya, hemliga klädkedja & Other stories. Ett nytt butikskoncept för kvinnor (sorry herrar).

Till en början var & Other stories väldigt hemlighetsfulla, men den senaste tiden har en del debuter skett på webben: vi hittar dem nu på stories.com, på twitter, facebook och tumblr. Dessutom har de precis släppt sin första kommunikation utåt: en liten teaservideo finns att se på Vogue.co.uk. I videon får du en snabb glimt av lite skor (bland annat har & Other stories tagit in Acnes f.d. skodesigner) och precis som namnet insinuerar, förmedlas idén att lägga in dig själv i bilderna och fantisera ihop vad de berättar.

Det gick tidigare rykten om att den nya kedjan skulle bli en dyr lyxkedja, men nu står det klart att utbudet kommer vara stort, prisbilden bred, och – enligt Vogue – känslan för detaljer och kvalitet i centrum.

Bilder: & Other stories.

Rodeo

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Rodeo: Just nu
Rodeo: Just Nu
Här hittar du de senaste nyheterna inom mode, skönhet och musik och massor av låtpremiärer, intervjuer, festbilder och inspiration.
Kontakt

Musik/Mode: Jon Lax
jon.lax@rodeo.net

Skönhet: Filippa Berg
filippa@rodeo.net

Mode: Agnes Grefberg Braunerhielm
agnes@rodeo.net