Mode, Nyheter

JOHAN LINDBERG MED KAMERAN UNDER KUDDEN

Ni kanske har sett att Johan Lindeberg plåtar mycket bilder för sitt märke BLK DNM själv? Som Dorothea Barth Jörgensen i Luxury Leather Jackets-projektet som är aktuellt nu.

Från och med nu representeras Johan Lindberg som fotograf, av Pudel Gallery. Det är ett webb-galleri som drivs av Marcus Söderlund, Bobo Olsson och Jesper Brandt. Pudel Gallery erbjuder bilder till försäljning och spelar in intima intervjuer med de representerade fotograferna.

I filmen ovan berättar Johan Lindeberg om när han upptäckte sin kärlek för fotografi – på riktigt. Han hade alltid plåtat med mobilen och varit fotointresserad, men för två år sedan hände det något som lett till att han nu hellre vill plåta än att göra något annat. Han spårar intresset till en ny fas i sitt liv, med bättre relationer och därigenom bättre bilder. Det började med en fitting för BLK DNM i juni 2010…

Rodeo

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Rodeo: Just nu
Rodeo: Just Nu
Här hittar du de senaste nyheterna inom mode, skönhet och musik och massor av låtpremiärer, intervjuer, festbilder och inspiration.
Kontakt

Musik/Mode: Jon Lax
jon.lax@rodeo.net

Skönhet: Filippa Berg
filippa@rodeo.net

Mode: Agnes Grefberg Braunerhielm
agnes@rodeo.net