Mode, Nyheter

HÄR LANSERAS & OTHER STORIES FÖRSTA KOLLEKTION

Bild från & Other Stories tumblr

Nu vet vi var & Other Stories lanserar sin första kollektion. Under våren slår dörrarna upp för butiker i Barcelona, Berlin, Köpenhamn, London, Milano, Paris och Stockholm. Man kommer också kunna shoppa online via stories.com i Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Italien, Nederländerna, Spanien, Storbritannien, Sverige och Tyskland.

Vad “under våren” betyder vet vi dock inte ännu.

Stockholmsbutiken kommer att ligga på… (trumvirvel)… Biblioteksgatan 11! På den adressen ligger Marc O’Polo nu.

& Other Stories är en del av H&M-gruppen, har designteam i Paris och Stockholm och vill göra kollektioner som ger grunden till ett personligt utryck. Vårkollektionen är indelad i fyra “fashion stories”: Motsägelsefullt och Minimalistiskt, Industriellt och Nonchalant, Sofistikerat och Arkitektoniskt samt Poetiskt och Pojkigt. Utöver kläder, skor, väskor och accessoarer erbjuds hudvårdsprodukter och kosmetik.

Rodeo
  1. & OTHER STORIES GÖR DEBUT – HÄR ÄR NYA KEDJANS FÖRSTA KOLLEKTION | Rodeo Magazine writes

    [...] stories fyra inriktningar: en kollektion som är experimentell och en annan urban och ruff (vi vet sedan tidigare att de kallas “motsägelsefullt och minimalistiskt” respektive “industriellt och [...]

    Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Rodeo: Just nu
Rodeo: Just Nu
Här hittar du de senaste nyheterna inom mode, skönhet och musik och massor av låtpremiärer, intervjuer, festbilder och inspiration.
Kontakt

Musik/Mode: Jon Lax
jon.lax@rodeo.net

Skönhet: Filippa Berg
filippa@rodeo.net

Mode: Agnes Grefberg Braunerhielm
agnes@rodeo.net