Festbilder, Kultur

STARBUCKS BJÖD PÅ ENERGIKICKAR UNDER MODEVECKANS SISTA DAG

Under sista dagen av Mercedes-Benz Fashion Week i Stockholm bjöd Rodeo tillsammans med Starbucks in till en energikick i Robert Berns Suite på Berns. Inför veckan sista visning laddades det om med Starbucks nya Isespresso – Doubleshot och andra goda smakprover från Starbucks. Förutom kaffe, bubbel och skön musik valde Rodeo ut framtidens designers -Starbucks Discoveries 2013 – Ida Klamborn och Nor Autonom som visade favoriter ur sina kollektioner.

Columbine Smille och Nina Johansson

Nicolas Oliver Richard och Ida Klamborn

Dilara Koscu med vän

Gustav Broström och Karin Winther

Nor Autonom Design

Cimon Lundberg

Josefine Arestav och Jimmy Guo


Wasima Ayad och Gustav Broström

Ida Grundström Nyberg

Konrad Olsson med vän

Ingmari Lamy

Nicole Walker

Michelle da Silva med vän

Columbine Smille, Nina Johansson och Lisa Corneliusson

Martin Hansson

Myna och Pharah från Mahoyo

Foto: Christina Mårtensson.

Rodeo i samarbete med Starbucks. 

Rodeo
 1. Sofi writes

  Fräscht med Starbucks och modeindustrin – lite samma villkor för de som arbetar på golvet?
  http://www.etc.se/nyhet/starbucks-anklagas-f%C3%B6r-fackfientlighet

  “Medan kedjor som Wal-Mart tvingas utstå hård kritik för hur de behandlar sina anställda, har Starbucks lyckats marknadsföra sig som ett ansvarstagande företag, som behandlar såväl kunder som personal med respekt. ”

  “Men nu pågår en helt annan strid, och det gäller inte kedjans expansion, utan ungefär samma saker som får aktivister att starta kampanjsajter mot Wal-Mart. Låga löner, oregelbunden arbetstid, usla sjukvårsplaner.”

  Rekommenderar – för inblick i modevärldens usal villkor, Lisa Carlsson text
  http://arbetaren.se/artiklar/stil-och-klass/

  “Kollektioner stylas, kläder steamas, modeller castas, hår och make sätts. Men i modesammanhang är Stockholms modevecka inte speciellt viktigt, det svenska modeundret till trots. Det är för kallt. För litet. För tråkigt kanske. Ännu en Acnekollektion med ett stort kreativt anspråk som inte håller i genomförandet. Och vem bryr sig i ärlighetens namn om det kreativa anspråket när det är så uppenbart gjort för att säljas till en välmående medelklass med bröst som får plats i en handflata, diskret smink och blankborstat hår. De som har råd. De som lätt och ledigt kan lägga relativt stora summor på sitt yttre utan att tänka efter.
  Jag har länge kämpat för att göra det. Valt bort mat. Valt bort att spara pengar, att betala räkningar. Jag kan göra så, jag har inga barn att försörja, inte någon annan att ta hänsyn till. Så länge ytan är perfekt kan jag dölja allt det andra. Det trasiga, det som inte passar in. Var vacker. Låt för Guds skull ingen se att du är fattig.”

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Rodeo: Just nu
Rodeo: Just Nu
Här hittar du de senaste nyheterna inom mode, skönhet och musik och massor av låtpremiärer, intervjuer, festbilder och inspiration.
Kontakt

Musik/Mode: Jon Lax
jon.lax@rodeo.net

Skönhet: Filippa Berg
filippa@rodeo.net

Mode: Agnes Grefberg Braunerhielm
agnes@rodeo.net