Mode, Nyheter

Riccardo Tisci försvarar Kim Kardashians klänning

Kanye West och Kim Kardashian på galainvigningen av “PUNK: Chaos To Couture” på The Met Costume Institute i New York. Foto: AOP.

Men årets tema “Punk: från kaos till couture” på The Mets årliga CostumeInstitute-utställning i New York, var det fritt fram att go lite crazy med klädkoden. Men få fick nog ta emot lika mycket kritik som Kim Kardashian– som gjorde sin debut på galan – och hennes rosmönstrade långklänning med heltäckande ärmhandskar designad av Givenchys Riccardo Tisci.

Men nu går han ut och går till försvar för Kim och hennes klänning. För WWD berättar han:

[Kim] är en riktigt bra vän, och jag är väldigt glad att hon gick på Met för första gången. Jag älskar Kim. Att göra gravidmode var fantastiskt. Jag ville ha ett Kim Kardashian-moment, eftersom Kim alltid stöttar mig. Hon är en framtida fru till en riktigt god vän till mig. Jag ville ha en familje-stund… Kim, Kanye och barnet. Det kommer bli en familj som kommer att stå mig nära. Kim sa, ‘Ricky, jag älskar vad du gör, jag är i dina händer.’ Jag sa, vi bör ge henne ett punkögonblick med en romantisk vacker blomstermönstrad klänning. Jag har klätt många gravida kvinnor tidigare. Folk kan säga vad de vill. För mig är graviditet det vackraste i världen, och när man firar något ger du blommor. Jag tycker att hon såg fantastisk ut. Hon var den vackraste gravida kvinnan jag klätt i hela min karriär.”

Kim Kardashians klädda händer smälte ihop med hennes bebismage. Foto: AOP.

Rodeo

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Rodeo: Just nu
Rodeo: Just Nu
Här hittar du de senaste nyheterna inom mode, skönhet och musik och massor av låtpremiärer, intervjuer, festbilder och inspiration.
Kontakt

Musik/Mode: Jon Lax
jon.lax@rodeo.net

Skönhet: Filippa Berg
filippa@rodeo.net

Mode: Agnes Grefberg Braunerhielm
agnes@rodeo.net