Musik, Nyheter

Se Rihannas nya, politiskt laddade video

american oxygenVarje dag en ny Rihanna-nyhet. Andra “officiella” (den ett par veckor gamla Bitch Better Have My Money är en så kallad street-singel) singeln från hennes kommande album heter American Oxygen och släpps idag tillsammans med en politiskt laddad video i regi av Darren Craig. Rihanna sjunger om ett nytt Amerika, framför bilder av Martin Luther King, Barack Obama och Black Lives Matter-rörelsen. Singeln är producerad och skriven av Alex Da Kid tillsammans med Rihanna, Sam Harris från gruppen X Ambassadeurs och Candice Pillay.

Jon Appelvik Lax

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Rodeo: Just nu
Rodeo: Just Nu
Här hittar du de senaste nyheterna inom mode, skönhet och musik och massor av låtpremiärer, intervjuer, festbilder och inspiration.
Kontakt

Musik/Mode: Jon Lax
jon.lax@rodeo.net

Skönhet: Filippa Berg
filippa@rodeo.net

Mode: Agnes Grefberg Braunerhielm
agnes@rodeo.net