Musik, Nyheter

Dolores Haze släpper ep tillsammans med Dr. Martens – hör den först hos Rodeo

1_webRodeos favoritband Dolores Haze släpper idag ep:n Stand For Something, som du hör först av alla hos oss! Ep:n är en förlängning av Dr. Martens initiativ för att lyfta fritänkande individer som står ut ur mängden. Genom ep:n vill bandet hylla modet som en form för att uttrycka sin identitet.

De Docs som bandmedlemmarna i Dolores Haze har på sig har länge varit en viktig del av deras modeidentitet. Nu tolkar de tre klassiska låtar om skor, varav en tillägnas ledsångaren Groovy Nickz kärlek till sig själv.

- Vi är uppvuxna med Dr. Martens och deras skor har fått följa med oss överallt sen vi gjorde vår första festival till vårt uppträdande under senaste modeveckan. Docs är en viktig del av vår modeidentitet och därför känns det naturligt att göra den här ep:n. Mode är ett viktigt sätt att uttrycka sig på – det jag har på mig speglar en viss attityd och det jag står för, säger Foxy Sagz i Dolores Haze

Snart albumaktuella Dolores Haze beskriver sig själva som Sveriges gulligaste och äckligaste band, de står för allt som är eget, ungt och impulsivt. På Stand For Something tolkar Dolorez Haze klassiska låtar från Jesus and Mary Chain, Interpol och Bob Hund om skor, attityd och mode.

Missa inte Dolorez Haze succéblogg hos Rodeo.

Jon Appelvik Lax

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Rodeo: Just nu
Rodeo: Just Nu
Här hittar du de senaste nyheterna inom mode, skönhet och musik och massor av låtpremiärer, intervjuer, festbilder och inspiration.
Kontakt

info@rodeo.net

Mode: Agnes Grefberg Braunerhielm
agnes@rodeo.net

Arkiv