New hair favourite: Lernberger Stafsing Dryclean Volumizing & Refreshing

Jag har hittat en ny favvo för håret! Jag är inte den som använder hårprodukter till vardags (sällan ens till fest), men torrschampon är rätt najs att ha nära under kaotiska morgnar. Med en hundra kronors rabattkupong på ett närliggande DocMorris-apotek valde jag att slå till på något lyxigare än Batiste för en gångs skull.

Dryclean Volumizing & Refreshing från Lernberger Stafsing är typ som om valfritt bra torrschampo och OSIS Dust It fick en bebis. Du sprayar det i hårbotten, låter det torka och rufsar sedan upp håret för att få “the ultimate bedroom look” som flaskan förtäljer. Fett hår mattas ner utan att bli vitpudrigt (halleluja!) och får samtidigt den där sträva volymgivande känslan av stylingpudret utan att för den delen bli superklibbigt. En bra multiprodukt! Jag blir lätt obekväm i slätt mjukt hår men ogillar samtidigt känslan av klibbigt/krispigt stylat hår, så det här känns som en bra “spray and go”-produkt för att få det där sköna mellantinget. Sprayen är fri från parabener och sulfater och doftar av frukt, typ.

Du hittar Dryclean på bland annat KICKS, Eleven.se och DocMorris apotek för ca 170 kr.

 

I’ve found a new hair styling favourite! I’m not the person who use styling products every day (rarely for special events either) but dry shampoos are quite nice to have close during freaky mornings. With a good coupon on a nearby pharmacy I decided to buy something more luxurious than the regular Batiste dry shampoo.

Dryclean Volumizing & Refreshing from Lernberger Stafsing is like if random good dry shampoo and OSIS Dust It got a baby. You spray it in your roots, let it dry and then you shake it through with your fingers to get the “ultimate bedroom look” as the bottle says. Oily hair mattens down without becoming dusty and white (halleluja!) and at the same time you get that rough feeling of a styling powder without being too sticky. A good multi product! I feel a bit uneasy with smooth silky hair but at the same time I dislike the feeling of crispy/sticky styled hair, so this one feels like a good “spray and go” product to get that nice feeling of both. The spray is free from parabens and sulphates and smells like fruit, kind of.

If  you live in Scandinavia you can get this at KICKS or Eleven.se, if you don’t I’m not sure where/if you can find it.

 

Viola, Killer Colours
 1. kamilla writes

  Kunne kanskje skrevet omtale på vivaladivas leppestifter?:D

  Reply

 2. Maria writes

  Oooh, bra tips! :) Kan du inte visa en före- och efterbild?

  Reply

 3. Kate writes

  How about before and after? :D
  I’ve never tried dry shampoos, always afraid of hair that looks like covered in flour..

  Reply

 4. ochjagba writes

  najz. tackar för tipset. denna ska jag köpa.

  Reply

 5. sanna writes

  hur luktar den? många torrschampon har så stark doft, med undantag för kisby’s som jag brukar använda.

  Reply

 6. Chaosophia writes

  Låter som en höjdare! Måste lätt spana in det där när Doc Morris öppnar på gatan mittemot. :D

  Reply

 7. My hair routine | Killer Colours writes

  [...] a little aloe vera gel through it to tame the frizz and define the curls. If it’s oily I use Lernberger Stafsing Dryclean dry [...]

  Reply

 8. Lernberger Stafsing Dryclean – now in Dark! | Killer Colours writes

  [...] har sagt det förr och jag säger det igen, Lernberger Stafsing Dryclean är bästa torrschampot! Det suger [...]

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Killer Colours

Contact me:
killercolours@gmail.com

Blog info:
Glossy claws, purrty lips, serious eyebrows and a passion for critical thinking. Beauty blogger from Gothenburg, Sweden.

My name is Viola Holmgren and I've been representing Swedish beauty bloggerism (yes. we're a cult) since 2008. I focus on cruelty free beauty and I love the feeling of finding cool products that have gone under the radar.

Makeup doesn't have rules. The only person who decides what's right or wrong and if you're wearing it or not is you, and that's where my job as a blogger comes in handy. Use my experience as a guide or an inspiration towards finding your own way.

And just to clarify, all reviews and opinions are my own, there is no evil baby demon on my left shoulder who is bribing, forcing or possessing me to write. Reviews are best written in honesty!