Depend “248″ + Lit Cosmetics Glitter “Vitamin C”

Ok, här är en manikyr jag hade big time trouble med att fotografera, antingen blev färgen på lacket helt skev eller så dog glittret. Valde till slut det andra alternativet, så ni får en närbild på accentnageln istället,ni får pussla ihop bilderna i huvudet! Ja, eller så kollar ni på den skitdåliga webcambilden istället. Tragiskt nog ger nog den allra mest rättvisa den här gången.

Basfärgen är 248 från Depend, en mjuk persikonyans med jellyfinish. Har hört många klaga om att lacket kräver upp mot fyra lager för att se bra ut, men på dessa bilder har jag två och tycker att det ser bra ut, särskilt i verkligheten. Men då målar jag nog ganska tjockt också.

Glittret på ringfingernaglarna är Vitamin C från Lit Cosmetics (bild på glittret finns här!) i storlek 3 alltså finmalet. Lit Cosmetics glitter är kosmetiska, det betyder att de är ögon/läppsäkra och kan användas överallt  utan att bli farliga på något vis. Köper du glitter i hobbybutiker så är de gjorda av plast och/eller metall, vilket är jättevasst och farligt för ögonen. Så se till att du köper kosmetiskt glitter om du ska använda dem i sminkningar. Lite off topic sådär, men det är verkligen värt att nämna en tusende gång.

 

Okay, here’s a manicure I had big time trouble taking pictures of, either the colour of the polish screwed up or the glitter ultra died. At last I chose the second alternative, so you get a closeup of the accent nail instead, puzzle the pictures together in your heads! Well, or take a look at the crappy webcam pic instead. It is quite tragic, but I guess that one gives the manicure most justice this time.

The base colour is 248 from Depend, a soft peachy shade with a jelly finish. I’ve heard many people complain about the fact that they need up to 4 coats to make this look good, but in these pictures I’m wearing two coats and I think that they look good like this, especially in real life. But I guess I apply quite thick coats too.

The glitter on my ring finger nails is Vitamin C from Lit Cosmetics (there’s a picture of the glitter over here!) in size 3 so it’s quite fine. Lit Cosmetics glitters are cosmetic glitters which means that they are eye and lip safe and can be used everywhere without getting dangerous. If you buy glitter at the craft store those are made of plastic or metal which is very sharp and really dangerous to get in your eyes. So make sure to get cosmetic glitters if you want to wear them in makeup. Quite off topic, but it’s very important and worth mentioning a millionth time.

 

 

Och här är en närbild utan blixt. SÅHÄR ser glittret ut! Ett mjukt persikoorange glitter med en lätt regnbågskänsla. Jag ällllskar det, måste ha det på ögonen snart någon dag..

And here is a closeup without flash. THIS is what the glitter looks like! A soft, peachy orange glitter with slight rainbow feel. I luuuvv this, must wear it on my eyes soon..

 

Ser ni? Till och med min webbkamera var bättre på att fånga mjukheten i den här manikyren.

See? Even my webcam was better at capturing the softness of this manicure.

Viola, Killer Colours
 1. Suzanne writes

  beautiful shade and glitter!

  Reply

 2. Quatrine writes

  Bonne année! (Happy New Year!)

  Reply

 3. Vonnie (socialitedreams) writes

  i really love these peachy shades on you :) you should rock a lipstick that color in the next look

  Reply

 4. The Girlie Blogger writes

  I like the soft color. And that one glittery nail is genius.
  http://www.thegirlieblog.com

  Reply

 5. Kerstin - Skimmerskuggan writes

  Ursnyggt! Jag brukar också köra 248 i två lager. Funkar finfint!

  Reply

 6. Pamsan writes

  Härlig färg. Nu börjar man bli sugen på de där vårfärgerna efter alla höst- och vinterlack.

  Reply

 7. mima writes

  snygg färg på lacket! :) Jag har nyss haft samma problem med att fota ett multifärgat glitterlack det såg bara silvrigt ut helatiden även om glittret var i alla möjliga färger :)

  Reply

 8. Mamman writes

  Fin färg, hade en balettdräkt i exakt den färgen på 80-talet:)

  Reply

 9. Nereida writes

  Jättesnyggt! :)

  Reply

 10. Jennifer Williams writes

  Such a beautiful color! I would love to be able to find a color like this for the spring. I don’t know that we can get this brand in the States.

  Reply

 11. Stina writes

  Glitter ser ju helt gudomligt ut!

  Reply

 12. merci pour le venin writes

  omg, the glitter looks so good.

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Killer Colours

Contact me:
killercolours@gmail.com

Blog info:
Glossy claws, purrty lips, serious eyebrows and a passion for critical thinking. Beauty blogger from Gothenburg, Sweden.

My name is Viola Holmgren and I've been representing Swedish beauty bloggerism (yes. we're a cult) since 2008. I focus on cruelty free beauty and I love the feeling of finding cool products that have gone under the radar.

Makeup doesn't have rules. The only person who decides what's right or wrong and if you're wearing it or not is you, and that's where my job as a blogger comes in handy. Use my experience as a guide or an inspiration towards finding your own way.

And just to clarify, all reviews and opinions are my own, there is no evil baby demon on my left shoulder who is bribing, forcing or possessing me to write. Reviews are best written in honesty!