Kleancolor “Teal Envy”

Teal Envy, en himla fin turkos nyans från Kleancolor! Det lätta skimret är nog det som gör nyansen intressant tycker jag. Turkosa lack blir lätt en dussinvara tycker jag, och därför blir jag snabbt ointresserad. Men denna gör mig glad! Den känns så sval men samtidigt glad, fräsch liksom. Två lager lack behövs för full täckning, och det torkar aningen snabbare än de segtorkande lacken från samma märke, men snabbt går det inte. Helt klart värd att skriva upp på nästa Beautyjoint-shoppinglista i alla fall! Kostar en dryg tia.

 

Teal Envy, a really pretty turquoise shade from Kleancolor! the slight shimmer makes it interesting in my opinion. Turquoise polishes often become “just another turquoise” which gets me uninterested, but this one makes me happy! It feels very chill but still happy, fresh in a way. Two coats was needed for full opacity, and it dries a tad quicker than the slow drying ones from the same brand, but not fast at all. It’s worth adding to the next Beautyjoint shopping list though! It costs $1.75 on the site.

 

Viola, Killer Colours
 1. Martine writes

  Väldigt fint! Har upptäckt att KleanColor lacken torkar bra mycket långsammare med Poshé som överlack än vad det gör med Seche Vite. Har just nu på mig ett KleanColor lack – Pastel Purple, galet fint! Älskar KleanColor lack <3

  Reply

 2. Julia Gustafsson writes

  Åh, vilket fint!!!! :D Älskar verkligen din blogg, följer den slaviskt.. :P Saken är bara att jag har glömt vad sidan hette, den sidan där man betalar en viss summa varje månad och sen får man hemskickat några prover och lite sånt. Kan du länka den igen? :)

  Reply

 3. Dess - Drömteori writes

  Satt här om dagen inne på Beautyjoint och lade tuzn billiga lack i varukorgen, mycket nöjd, för att sen upptäcka att frakten dubblade priset. Haha, så irriterande, då kändes det inte värt längre… Kanske om man köper 20 lack, men inte 5. :P

  Reply

 4. Michaela writes

  Frakten är ju gratis?

  Reply

 5. linalinux writes

  snyggt! jag håller med, skimmret gör den intressant och inte bara en i mängden :)

  Reply

 6. Louise writes

  Åh, tur för mig att jag redan hade lagt till det på nästa shoppinglista :D Imorrn lägger jag upp bilder på Kleancolor “Metallic pink” förresten, om du är intresserad av att se fler av dem :) Helt galet fint, precis som de tidigare!

  Reply

 7. Dess - Drömteori writes

  Fel av mig, Transdesign var det givetvis!

  Reply

 8. mary writes

  Hallooo. Funderade på hur du gör när du betller från land utanför EU, hur funkar det med tull och sådant? Är själv sugen på att beställa, men vågar inte riktigt. Hoppas på ett svar :))

  Reply

 9. mary writes

  skulle självklart stå beställer. lol

  Reply

 10. June writes

  Michaela: Nej, det är den inte. De tar mellan 10 och 30 dollar ungefär, beroende på hur många lack man beställer …

  Reply

 11. Michaela writes

  June, nej det har du rätt i, jag tänkte på tullen haha! :)

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Killer Colours

Contact me:
killercolours@gmail.com

Blog info:
Glossy claws, purrty lips, serious eyebrows and a passion for critical thinking. Beauty blogger from Gothenburg, Sweden.

My name is Viola Holmgren and I've been representing Swedish beauty bloggerism (yes. we're a cult) since 2008. I focus on cruelty free beauty and I love the feeling of finding cool products that have gone under the radar.

Makeup doesn't have rules. The only person who decides what's right or wrong and if you're wearing it or not is you, and that's where my job as a blogger comes in handy. Use my experience as a guide or an inspiration towards finding your own way.

And just to clarify, all reviews and opinions are my own, there is no evil baby demon on my left shoulder who is bribing, forcing or possessing me to write. Reviews are best written in honesty!