My Illamasqua blushes + swatches

Idag tänkte jag visa er mina rouge från Illamasqua! Jag ska visa er mina läppstift och läppglans från Illamasqua också, det inlägget är tidsinställt och kommer upp under lördagen, samma dag som vi sätter oss på flyget upp till Umeå för att träffa min familj och veckan därpå gå på Umeå Open. Ska bli så mysigt! Så under lördagen ska jag ta en liten paus från bloggandet och bara ta det lugnt. Nog med svammel nu, rouge var det!

Illamasquas rouge finns i både puder- och krämform, jag har två av varje som ni kan se nedan. Alla är glitter/skimmerfria, en bra grund som man sedan kan applicera skimmer på om man vill. Den mjuka formulan är fantastisk och pigmenteringen likaså, cremerougen får man applicera så sparsamt att det nästan är fånigt, en förpackning räcker typ en livstid. Rougen ger en klar färg på kinderna även om man applicerar skirt, de blir inte ett mellanrosa blask som kunde ha varit vilket rouge som helst. Välformulerade som sagt! Så, vill ni investera i fantastiskt bra rouge tycker jag att ni ska kasta ett öga på dessa. Finns att köpa här.

 

Today I’m showing you my Illamasqua blushes! I’ll be showing you my lipsticks and glosses from Illamasqua too, that post will be up this Saturday, the same day as we’re getting on a plane to Umea to meet my family and the week after going to a music festival called Umea Open. It’ll be great! So for Saturday I’m just planning on taking a break from the blog and just having a good time. Enough babbling now, on to the blushes!

The Illamasqua blushes come in both powder and creme formula, I’ve got two of each that I’m showing you today. All of them are glitter/shimmer free, a good base that you can apply shimmer to afterwards if you would prefer that. The soft formula is fantastic just like the pigmentation, the creme blushes must be applied so sparingly it’s almost silly, one packaging will last you a lifetime. The blushes gives a well defined colour on the cheeks even if you apply sparingly, they don’t become that medium pink boringness that could be just any blusher out there. A great formula as I said! So, if you want to invest in some great blushes you should turn to Illamasqua. They’re available here.

 

Illamasqua Powder Blusher in Katie, Lover, Cream Blusher in Sob, Devour

 

Illamasqua Powder Blusher in Katie on my cheeks.

Illamasqua Powder Blusher in Lover on my cheeks.

Illamasqua Cream Blusher in Devour on my cheeks.

Viola, Killer Colours
 1. Pia (Glitzy Gloss) writes

  Gillar Katie och Sob, de ser riktigt fina ut!

  Reply

 2. Carros Beauty - En Skönhetsblogg writes

  Åh, jag älskar allihopa fast Devour är nog favoriten.

  Reply

 3. Linnea - Makeup for Dummies writes

  Jag gillar Devour jättemycket! Du ser otroligt “frisk och fräsch” ut i det.

  Reply

 4. Isabela writes

  Holy pigmentation, Batman! I’m particularly interested in “Lover”, though, a true light orangey shade, doesn’t seem to have lots of pink in it, does it?

  Reply

 5. Karin writes

  Åh de är ju så fina :)

  Reply

 6. Constanze writes

  The blushes and your looks are all beautiful! :)

  Reply

 7. Phyrra writes

  They’re gorgeous on you!

  Reply

 8. Martine writes

  Ååh, vill ha både Katie och Sob! Har länge letat efter ett riktigt ljust, fint rouge och har sucktat efter Katie sedan du visade upp det på bloggen för första gången. Helt underbart!

  Reply

 9. Helena writes

  Hei :-) Kan du gjøre en swatch/sammenligning av neglelakker? Jeg er på jakt etter den perfekte røde lakken. Hilsen Helena

  Reply

 10. My writes

  Hej vet du något bra puder eller löst mineral foundation utan skimmer? Gärna något som inte är föör dyrt heller. :)

  Reply

 11. Moa writes

  Halloj!! Tänkte bara fråga, hur stora töjningar har du? :-)
  Gillar din blogg!! Kram

  Reply

 12. Marie writes

  Elsker bloggen din!

  Reply

 13. GlitterLover writes

  Skimmerfria rouge är utan tvekan värt att satsa på! Ska nog kolla in Illamasqua nästa gång jag behöver (/får cravigs efter) ett nytt rouge.

  Reply

 14. sandra writes

  den där blåa mejken var riktigt snygg, kan du inte göra mer sånt?

  Reply

 15. Katta writes

  Jättesnygga rouger och vilka kindben! Verkligen snyggt! Förresten, på sista bilden vad har du för lipgloss? Jagar just den färgen som en besatt just nu.

  Reply

 16. My Illamasqua lippies + swatches - Killer Colours | Rodeo Magazine writes

  [...] Jag har uttryckt min kärlek för Illamasquas läppstift många gånger förr (för hela märket för den delen!), och idag tänkte jag visa er min lilla samling. Produkterna är rätt dyra så det är absolut inget hetssamlande, men jäklar vad underbara de är, och jag lovar att de successivt blir fler. Här kan du shoppa Illamasquas läpprodukter. Och vill ni se mina rouge från Illamasqua så kan ni kika här. [...]

  Reply

 17. Dimana writes

  Wow! I never thought I would love a blush, but all four of these surely got my attention!
  No wonder the whole makeup geeks army out there is raving about these :) Truly stunning!
  Thanks for the swatches! x

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Killer Colours

Contact me:
killercolours@gmail.com

Blog info:
Glossy claws, purrty lips, serious eyebrows and a passion for critical thinking. Beauty blogger from Gothenburg, Sweden.

My name is Viola Holmgren and I've been representing Swedish beauty bloggerism (yes. we're a cult) since 2008. I focus on cruelty free beauty and I love the feeling of finding cool products that have gone under the radar.

Makeup doesn't have rules. The only person who decides what's right or wrong and if you're wearing it or not is you, and that's where my job as a blogger comes in handy. Use my experience as a guide or an inspiration towards finding your own way.

And just to clarify, all reviews and opinions are my own, there is no evil baby demon on my left shoulder who is bribing, forcing or possessing me to write. Reviews are best written in honesty!