Produkttips för fet/känslig/kombinationshy – Jag har fått reccensionshjälp!

För ett tag sedan packade jag en grön postbox med prylar, i huvudsak hudvårdsprodukter, som jag fått i pressyfte men själv aldrig kunnat testa (produkter för fet/kombinationshy precis som rubriken avslöjar) och skickade till systrarna Mimmi och Frida som har YouTubekanalen Three Shopaholics. Jag har följt Mimmi sedan långt innan hon startade den nuvarande kanalen tillsammans med sina två systrar (varav en har hoppat av på senare tid) och jag tycker att de är så himla rara, duktiga och peppiga att jag såg det som en perfekt win-win situation att göra ett litet samarbete. De får kul produkter att testa och publicitet här i min blogg, och jag får ett bredare spektrum av recensioner i bloggen vilket ju ni förstås gillar. Med hjälp av dem kan kanske några av er med lite bråkigare tonårshy hitta något nytt att testa, och därmed slippa se mina tips för torr hy för en gångs skull. Vassego, ba’ att börja glo!

Tack för hjälpen tjejer!

 

A while ago I stuffed a bunch of products for oily/combination/sensitive/acne prone skin in a box and sent it to two Swedish teen girls called Mimmi and Frida who has a YouTube channel called Three Shopaholics (because they were three at the beginning) so that they could review some products that doesn’t suit my dry skin at all. A win win situation where they get new fun stuff and publicity and I get a wider spectrum of reviews on here. Here’s their review in Swedish, I suppose it’s not much of a help for any of you non-Swedes this time. Sorry!

 

Viola, Killer Colours
 1. Mamman writes

  Superrara tjejer och jättekul att se! Jag gillade det med flugan som dök upp – fniss…

  Reply

 2. Linn writes

  Skithärliga tjejer :) Kul med samarbete!

  Reply

 3. Ida writes

  Åh vad roliga de är! :D började skratta högt flera gånger hihi, så härliga!

  Reply

 4. Michael writes

  You are a beautiful woman. My wife and daughter both agree. I have one of your 20′s flapper images as my desktop wallpaper. Thank you for making your gorgeous photos available and wish you much success and happiness.

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Killer Colours

Contact me:
killercolours@gmail.com

Blog info:
Glossy claws, purrty lips, serious eyebrows and a passion for critical thinking. Beauty blogger from Gothenburg, Sweden.

My name is Viola Holmgren and I've been representing Swedish beauty bloggerism (yes. we're a cult) since 2008. I focus on cruelty free beauty and I love the feeling of finding cool products that have gone under the radar.

Makeup doesn't have rules. The only person who decides what's right or wrong and if you're wearing it or not is you, and that's where my job as a blogger comes in handy. Use my experience as a guide or an inspiration towards finding your own way.

And just to clarify, all reviews and opinions are my own, there is no evil baby demon on my left shoulder who is bribing, forcing or possessing me to write. Reviews are best written in honesty!