A England – Saint George

Dags för lite mer lackkärlek. Har varit många fantastiska lack på sistone, och har vi ett till! Denna gång från A England. Beroende på ljus växlar det mellan mörkt teal och grönt i en vacker metallicartad finish, och i direkt solljus glittrar en mjuk holografisk regnbåge, en scattered (splittrad, utströdd) sådan. Sen att ett endaste lager krävs för täckgraden ni ser på bilden gör det hela ännu bättre. Formulan är tjock men förvånansvärt lättmanövrerad, när jag har en thinner på hand kommer jag nog tunna ut det en aning.

Saint George ser väldigt classy ut för att vara så spexigt, jag skulle helt klart kunna bära detta på en jobbintervju eller liknande. Sen kan jag bara tänka mig hur vackert det skulle vara på någon med riktigt illrött hår, ojojoj. Lacket finns att köpa här.

 

Time for some more polish love. I’ve shown you many wonderful polishes lately, and here’s another one! This time from A England. Depending on light it shifts between dark teal and green in a beautiful metallic-y finish, and in direct sunlight you see a soft scattered holographic rainbow. The fact that you only need one single coat for the opacity in the picture below makes it even more awesome. The formula is thick but surprisingly easy to manouver, but when I’ve got a thinner on hand I’ll definitely give it a go.

Saint George looks very classy for being as interesting as it is, I would wear this one for a job interview or something similar. Also, I can only imagine how beautiful it would look on someone with bright red hair, wow. You can buy the polish here.

 

Viola, Killer Colours
 1. Larissa writes

  Sooo pretty! Love it!

  Reply

 2. Dess - Drömteori writes

  Så. Jävla. Snyggt!

  Reply

 3. Martine writes

  Jag har riktigt illrött hår så detta kanske bör inhandlas, haha :) Riktigt snyggt är det iallafall

  Reply

 4. Veronica writes

  Jättesnyggt! Påminner lite om Lizard Belly från Glitter gal som jag hade på mig för några veckor sedan. Fastän jag tror att LB är lite mörkare och har mer intensiv holo än St George- så man kan ha båda med gott samvete ;-)

  Reply

 5. Caroline writes

  Åh, fy fan så tokigt jävla snyggt lack!!

  Reply

 6. Linda writes

  Åh såå vackert :) vill ha :)

  Reply

 7. Marta writes

  Åhhh vilken härligfärg. Så snyggt asså. Jag är ingen glitterfantast, men detta va sjukt snyggt!

  Reply

 8. LinvanT writes

  This pretty has been on my wishlist for some time now. I want it more everytime I see it :+

  Reply

 9. Jossan - Heart Skipped A Beat writes

  Jättevackert! Åh, det blir nog nästa inköp!

  Reply

 10. Silke writes

  Oh boy, this is so pretty! You really captured it well in the picture, I can’t wait ti try some A England polishes!

  Reply

 11. Sara S writes

  Men så vacker du är kvinna! Man vill ju bara se mer av dig. Bokmärke på denna bloggen.
  Har du koll på om det finns någon blogg som skriver om hår/ hårfärg/frisyrer som har lite “känsla”. Hittar bara frisörbloggar som känns allt annat än moderna.

  Reply

 12. Laura writes

  Hej!

  Vad tycker du om wen schampot? Jag såg du köpte det för ett tag sedan, jag funderar själv på det men jag har hört så mycket olika!

  Reply

 13. Linnéa writes

  Så vansinnigt fint lack! Har sett det på fler ställen och varje gång jag ser det blir jag mer och mer sugen.

  Reply

 14. Emmi Berggren writes

  Hej Viola, jag hör att både Avon och Estee Lauder bytt ståndpunkt gällande djurtest, de testar tydligen inte själva, men betalar nu labb för att testa på djur åt dem. Detta betyder ju att MACs produkter kommer djurtestas med om jag förstått rätt. Detta är tydligen för att Kinas regler är strikta och de måste testas på djur för att få säljas där.Har du hört något om detta eller är det bara jag som fått för mig det?. Läste någon kommentar om det på pixiwoos ena video också, men de hade tagit bort kommentaren nu..

  Reply

 15. Olgie writes

  I can’t wait to get my hands on this one. I really want Dragon, too.

  Reply

 16. ♦ • . josefine writes

  sjukt snyggt nagellack!

  Reply

 17. Loppz writes

  Finns det återföräljare av A England i Sverige? Om inte, vad ligger frakten på?

  Reply

 18. Stefhanie writes

  Underbar färg!

  Reply

 19. June writes

  Löjligt snyggt!

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Killer Colours

Contact me:
killercolours@gmail.com

Blog info:
Glossy claws, purrty lips, serious eyebrows and a passion for critical thinking. Beauty blogger from Gothenburg, Sweden.

My name is Viola Holmgren and I've been representing Swedish beauty bloggerism (yes. we're a cult) since 2008. I focus on cruelty free beauty and I love the feeling of finding cool products that have gone under the radar.

Makeup doesn't have rules. The only person who decides what's right or wrong and if you're wearing it or not is you, and that's where my job as a blogger comes in handy. Use my experience as a guide or an inspiration towards finding your own way.

And just to clarify, all reviews and opinions are my own, there is no evil baby demon on my left shoulder who is bribing, forcing or possessing me to write. Reviews are best written in honesty!