Thierry Mugler Angel Aqua Chic

Välkommen i familjen, kära tillskott! Angel Aqua Chic är årets sommarversion av nittiotalsklassikern Angel från Thierry Mugler, den där vulgo-smutsiga söta gourmandskapelsen med en miljon doftnoter, lika hatad som älskad. Originalet är en riktig mördarparfym som jobbar aktivt på att ta över världen, den är så stark att jag nästan skäms lite över att bära den ifall jag befinner mig någonstans där en potentiell Angel-hatare kan finnas. Det känns på gränsen till ofint!

För ett tag sedan släpptes en EdT/Eau de Toilette, mindre koncentrerad version alltså (trots att den fortfarande är betydligt starkare än många EdP/Eau de Parfum, som så ofta med Muglerparfymer), och den har jag och älskar. Den är bra för varmt väder men fortfarande lite för tung och tjock för riktigt heta dagar eller när jag känner mig lite urkig och knappt vill bära parfym, just därför var Aqua Chic ett välkommet tillskott i familjen. Blåklintsvatten har adderats till doftnotshögen, patchoulin har lugnats ned en aning och chokladen är försvunnen medan de röda bären har ampats upp och det resulterar i en transparent, nästintill okomplicerad syrlig sommardrink med en tydlig återknytning tillbaka till originalet, alltihop inslaget i en vacker glitterprydd flaska som påminner om kolsyrat vatten.

Vill du provlukta så ska du kunna göra det på Åhléns och KICKS!

 

Angel Aqua Chic is this years summer release based on the 90′s classic by Thierry Mugler called Angel, that vulgar, dirty yet sweet gourmand creation with a million scent notes, just as hated as it’s loved. The original is a real killer who’s goal is world domination, it’s so strong I almost feel bad wearing it out when I might be around some potential Angel haters. It almost feels rude!

A while ago they released an EdT/Eau de Toilette, less concentrated version in other words (even though it’s stronger than many EdP/Eau de Parfums, which often is the case with Mugler scents), I’ve got that one and I love it. It’s great for warm weather but it’s still a bit too strong for really hot days or when I feel a bit icky and almost don’t want to wear perfume at all, that’s why Aqua Chic is such a welcome addition! Cornflower water is added to the pile of notes, the patchouli has calmed down and the chocolate is gone while the red berries are amped up which results in a transparent, almost uncomplicated sizzling summer drink with an evident flirt with the original, everything wrapped up in a beautiful glittery bottle which reminds me of sparkling water.

 

Oh, the nail polish? Blog post about it here!

 

 

Viola, Killer Colours
 1. Dess - Drömteori writes

  Med den beskrivningen blev jag grymt sugen på att provlukta på Angel i alla fall…

  Reply

 2. Linda writes

  Åh denna måste jag kolla upp :) låter intressant :)

  Reply

 3. Nicole writes

  I actually tried this in store a while ago. Though i do like it, it’s not something i would personally wear. The bottle is very beautiful!

  Really love your nails, can’t wait to find out what polish it is :)

  Reply

 4. Lilly(@Lillygris) writes

  Så vacker och metalisk bagelack du har ! Nästan folie aktig:)

  Reply

 5. Verunka writes

  I’ve already tried it but it didn’t appeal to me at all. It smells quite ordinary. Nothing much in common with the original Angel. But I love the Angel The Taste of Fragrance as I already mentioned on your facebook.
  Nice nails, btw! Beautiful crimson red ;-)

  Reply

 6. Emelie writes

  Vad kostar den? :)

  Reply

 7. Nails Inc. “The Boltons” - Killer Colours | Rodeo Magazine writes

  [...] Image from my Thierry Mugler Angel Aqua Chic review: [...]

  Reply

 8. rebecca barbie writes

  Åhhhh. Jag vill nästan ha den enbart pga det är mugler och flaskan :$ hoppas jag gillar doften på den!

  Reply

 9. Jessica writes

  Jag bara älskar dina recensioner av parfym! Blev liksom sugen på att springa och köpa denna utan att ens ha luktat på den. Skulle vara kul om du kunde göra detta lite oftare, typ med dina personliga favoriter. För vad jag har förstått så har du en ganska stor samling parfym där hemma.

  Dessutom vill jag tacka för en grym blogg!

  Reply

 10. Ängel | *whinar* writes

  [...] För att läsa ett annat kärleksbrev till Muglers ängel, läs Viola på Killer Colours. [...]

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Killer Colours

Contact me:
killercolours@gmail.com

Blog info:
Glossy claws, purrty lips, serious eyebrows and a passion for critical thinking. Beauty blogger from Gothenburg, Sweden.

My name is Viola Holmgren and I've been representing Swedish beauty bloggerism (yes. we're a cult) since 2008. I focus on cruelty free beauty and I love the feeling of finding cool products that have gone under the radar.

Makeup doesn't have rules. The only person who decides what's right or wrong and if you're wearing it or not is you, and that's where my job as a blogger comes in handy. Use my experience as a guide or an inspiration towards finding your own way.

And just to clarify, all reviews and opinions are my own, there is no evil baby demon on my left shoulder who is bribing, forcing or possessing me to write. Reviews are best written in honesty!