Nicki

Idag blev jag sugen på somrigt korallrosa läppar, så Nicki fick åka fram! Målat rakt på läpparna är det superintensivt men biter man av det på en bit papper så blir det en jättemjuk klar färg som, åtminstone i mina ögon, är väldigt lättburen. Som bas har jag den foundation från Daniel Sandler som jag recenserade härom dagen.

Och här är håret “in action” förresten, visst blev färgen bra? Jag är så himla nöjd! Man inser snabbt hur mättat håret varit på färg när man gör en sådan här uppfräschning, för att inte tala om hur mycket liv och färg det ger hyn.. Oj oj!

 

Today I felt like wearing summery coral pink lips, so Nicki was my perfect companion! When applied straight from the tube it goes on super intense but if you blot it it you get a really soft bright colour that, at least according to me,  is very wearable.  On my skin I’m wearing the Daniel Sandler foundation that I reviewed the other day.

And here’s the hair in action by the way, the colour turned out great, didn’t it?  love it! You easily realise how incredibly overdyed the hair has been when you do something like this, not to talk about how much it brightens and enhances your skin.. Wow!

 

 

Face:

 • Daniel Sandler Invisible Radiance Foundation & Concealer – Porcelain
 • Too Faced Absolutely Flawless Flexible Cover Concealer – Vanilla
 • The Balm Anti-Shine Translucent Powder – Sexy Mama
 • Benefit One Hot Minute Bronzer
 • MAC Mineralize Skinfinish – Lightscapade

Brows:

 • MAC Eyeshadow – Omega, Mystery
 • Illamasqua Brow and Lash Gel

Eyes:

 • Too Faced Shadow Insurance
 • Sleek MakeUP i-Divine Eyeshadow Palette “Ultra Matte V2″ – 4, 5, 6, 9
 • MAC Eyeshadow – Nylon
 • Illamasqua Medium Pencil – Vow
 • Lotus Organic Mascara

Lips:

 • MAC Lipstick – Viva Glam Nicki
Viola, Killer Colours
 1. Andrea writes

  Vad var det du gjorde med håret egentligen, berätta mer! Var det “bara” en avfärgning?
  Blev det uppfräschat av det, eller färgade du om håret..?

  Supersnygg make up! Nicki blev som du säger ganska mjuk, jättefin!

  Reply

  • Viola, Killer Colours writes to Andrea

   Andrea: Avfärgning, slingblekning och sedan en sådan där.. blektvätt? Och så lite klipp på det!

   Reply

 2. lovisa/polichinelle writes

  så himla fint när dina fräknar lyser igenom! håller totalt med om att hyn ser mer levande ut, urfint!

  Reply

 3. Cecilia writes

  Funderar på hur du tänker gällande solskydd? Blek och känslig som man är måste man ju fråga runt hur andra tänker :)

  Reply

 4. Emmi writes

  Åh ditt hår blev ju kanonfint Viola! Och nicki ser awesome ut på dig som vanligt, det blev ju jättemjukt när du tonade ner det lite.

  Reply

 5. Lovisa writes

  Åh va snyggt detta var! Dessutom får du alltid dina fransar så himla fina… avis.

  Reply

 6. Linda writes

  Så fräscht :)

  Reply

 7. Sue writes

  You look beautiful dear. I lost My Nicky lipstick.. I’m so sad

  Reply

 8. Colleen writes

  Your hair looks great!

  Reply

 9. Tone writes

  Du er så himla fin og dyktig! Fantastisk farge på deg! :-)

  Reply

 10. ida writes

  Hade inte du kunnat göra ett inlägg med lite tips&förslag på foundations (och gärna concealer och puder) för oss som är väldigt ljushyade? Alltså jag menar oss som ser ut som om vi inte sett solens ljus någonsintyp.. xD

  JAg har så jättesvårt att hitta foundations som passar, de är alltid för mörka eller inte tillräckligt täckande. Jag behöver en ganska täckande foundation och concealer i och med att jag har mycket ärr från akne och periodvis får blemmor och rodnar i huden. Har testat den ljusaste de hade på makeupstore för några år sen, men den täckte inte tillräckligt och var lite för mörk och den jag använder nu är True match (heter den så?), den ljusaste som går lite mer mot rosa i tonen.. meeeen den är också för mörk, och täcker inte tillräckligt bra alla gånger..

  I de svenska butiker jag besökt har jag inte hittat någon som passar, och här där jag bor finns inte så mycket urval. Det känns ju även väldigt osäkert att beställa från hemsidor, utan att ha sett produkten i verkligheten och kunnat testa lite på huden (tycker alltid att foundations ser annorlunda ut på huden, än om man bara tittar på flaskan eller en bild) .. Du är ju också väldigt ljus i hyn, så det är väl därför jag tänkte att du kanske har nå bra tips.. ^^ (har du redan gjort ett sånt inlägg så ber jag om ursäkt ifall jag missat det.. xD)

  Reply

 11. June writes

  Kanonfin läppfärg!

  Reply

 12. Emilia writes

  Så oväntat när man bläddrar igenom dagens post, ser att man fått en katalog från arbetsförmedlingen, och när man kollat två gånger inser att det är du på framsidan. Blev glad, för du är en av mina förebilder.

  Reply

 13. Emilia writes

  Så oväntat när man bläddrar igenom dagens post, ser att man fått en katalog från arbetsförmedlingen, och när man kollat två gånger inser att det är du på framsidan. Blev glad, för du är en av mina förebilder.

  Reply

 14. Sandra writes

  Gillar! ser riktigt fint och naturligt ut

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Killer Colours

Contact me:
killercolours@gmail.com

Blog info:
Glossy claws, purrty lips, serious eyebrows and a passion for critical thinking. Beauty blogger from Gothenburg, Sweden.

My name is Viola Holmgren and I've been representing Swedish beauty bloggerism (yes. we're a cult) since 2008. I focus on cruelty free beauty and I love the feeling of finding cool products that have gone under the radar.

Makeup doesn't have rules. The only person who decides what's right or wrong and if you're wearing it or not is you, and that's where my job as a blogger comes in handy. Use my experience as a guide or an inspiration towards finding your own way.

And just to clarify, all reviews and opinions are my own, there is no evil baby demon on my left shoulder who is bribing, forcing or possessing me to write. Reviews are best written in honesty!