10 things I like about you: #4

Ett måste på min topp tio-lista är Illamasqua Medium Pencil i den blekt aprikosvita färgen Vow.

Vit kajalpenna innanför undre fransarna för att pigga upp blicken är inget nytt för de flesta, men vitt kan bli för hårt ibland (särskilt på folk med mörkare hy) och då är en penna i ljust beige, aprikost eller gult på sin plats. Just denna från Illamasqua är skönt krämig utan att vara halkig, ger ifrån sig bra med färg och sitter till råga på allt kvar väldigt länge. Ett måste i min sminkväska. Finns att köpa här.

 

A must on my top ten list is the pale peachy white Medium Pencil in Vow from Illamasqua.

White eye pencil on the waterline to brighten the eyes is nothing new to most people, but white can be too harsh sometimes (especially on people with darker skin) and that’s when a pale beige, apricot or yellow pencil comes in handy. This one from Illamasqua is soft and creamy without being slippery, gives lots of colour and as a plus – stays a long time on the eyes. A must have in my makeup bag. You can buy it here.

 

Vow on the waterline. Link to this whole makeup look

 

The rest of my list:

10 things I like about you: #10 (Bioline Primaluce Exforadience mask)
10 things I like about you: #9 (Everyday Minerals Flat Top Brush)
10 things I like about you: #8 (LUSH I Love Juicy Shampoo)
10 things I like about you: #7 (CND Cuticle Eraser)
10 things I like about you: #6 (LUSH Dirty Springwash Shower Gel)
10 things I like about you: #5 (Lotus Organic Mascara)
10 things I like about you: #4 (Illamasqua Medium Pencil “Vow”)
10 things I like about you: #3 (Make Up Store Blush “Complex”)

Viola, Killer Colours
 1. Dee writes

  Otroligt vacker är du.

  Reply

 2. Hanna writes

  I use silver pen on that. It gives you shine on the eyes!

  Reply

 3. Marina writes

  Gillar verkligen den här kategorin!

  Och jag vill säga att jag uppskattar din blogg precis som den är, i frågan kring “cruelty-free-diskussionen”. Jag känner att man inte kan KRÄVA av dig att du ska blogga på något speciellt vis, det gör du precis som du vill. Och du gör ju det du gör väldigt bra. Vissa andra skönhetsbloggare tar aldrig ens upp ämnet. Även om du gör reviews som produkter som inte håller den standarden som skulle finnas i en drömvärld, så har du berört ämnet så pass många gånger att i alla fall jag, som inte letar direkt aktivt själv, har ett litet “hum” om vilka märken som inte ägnar sig åt djurtester osv. Du är upplysande, och det tycker jag är huvudsaken!

  Reply

 4. S writes

  Om man skulle använda pennan på ögonlocken, håller den då? även om man har lite oljiga ögonlock…. Försöker hitta en ny hållbar kajalpenna!

  Reply

 5. Nina writes

  Vacker som en dag är vad du är Viola <3 Det är sjukt svårt (tycker jag) att få pennor att fastna på vattenlinjen, så jag måste kolla in den här :)

  Jag har gjort en videotutorial på en asenkel svart sotning idag, kolla gärna in :)

  Reply

 6. Charlie writes

  This looks great, I’ve used white a few times but it’s way too harsh.

  Reply

 7. Kaki writes

  I love a nude pencil on the waterline. I use it for brightening the waterline and cutting the red in my eyes. If it’s truly bad I’ll add a little below my waterline and blend and I’m instantly refreshed! I haven’t tried that brand but I may when I’m done with my current one as they no longer sell it!

  Reply

 8. Bea writes

  Jättefin sminkning, jag har sparat bilden för att försöka kopiera den! Vad har du för färg på läpparna – älskar att det ser ut som någon berrry stain!

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Killer Colours

Contact me:
killercolours@gmail.com

Blog info:
Glossy claws, purrty lips, serious eyebrows and a passion for critical thinking. Beauty blogger from Gothenburg, Sweden.

My name is Viola Holmgren and I've been representing Swedish beauty bloggerism (yes. we're a cult) since 2008. I focus on cruelty free beauty and I love the feeling of finding cool products that have gone under the radar.

Makeup doesn't have rules. The only person who decides what's right or wrong and if you're wearing it or not is you, and that's where my job as a blogger comes in handy. Use my experience as a guide or an inspiration towards finding your own way.

And just to clarify, all reviews and opinions are my own, there is no evil baby demon on my left shoulder who is bribing, forcing or possessing me to write. Reviews are best written in honesty!