10 things I like about you: #3

Min topp tio-lista börjar närma sig sitt slut (hur gick det till egentligen?), tre platser kvar att fylla, eller två om vi räknar bort denna. Det här är en produkt som har en lång historia i min sminksamling, nämligen rouget Complex från Make Up Store.

För drygt fem år sedan köpte jag Complex i hopp om att hitta ett rouge att använda varje dag. Det gick vägen och blev en stapelvara i sminkväskan. Sedan började sminksamlandet spåra ur lite och jag fick fler fina rouge att välja på, och så hamnade denna mellan stolarna någon gång där för drygt tre år sedan. Glömde bort att den existerade och lallade på som vanligt. För ett par månader sedan återupptäckte jag rouget och det återfick platsen som ett av mina favoritrouge någonsin, det var alltså inte helt osmakligt av mig att uppskatta det såpass mycket förut. Haha!

Nyansen är varmt rosa med en lätt dragning mot brunt/brons, så det ger en väldigt naturlig färg på kinderna. Perfekt när man vill sätta färg på kinderna utan att det egentligen ska synas. Det lätta skimret ger en mjuk finish och får rouget att inte se kritmatt och onaturligt ut på huden.

 

My top ten list is starting to come to an end (how did that happen?), three more places to fill, or two if we count this one out. Here’s a product that’s been with me quite a long time now, Complex blush from Make Up Store.

About five years ago I bought Complex hoping to find a blush to wear every day. It worked out and it became a must have for me. Then my collection started growing and I got more pretty blushes to choose from, and Complex was forgotten. A couple of months ago I rediscovered it and it quickly became one of my favourite shades again, I had obviously worn this one for good reasons. Haha!

The shade is a warm pink with a slight touch of brown/bronze, so it gives a very natural colour on the cheeks. Perfect when you want to put some colour on your cheeks without anyone actually noticing. The slight shimmer gives a soft finish and keeps it from looking chalky matte and unnatural on the skin.

 

Complex on my cheeks. Link to full makeup look here.

 

The rest of my list:

10 things I like about you: #10 (Bioline Primaluce Exforadience mask)
10 things I like about you: #9 (Everyday Minerals Flat Top Brush)
10 things I like about you: #8 (LUSH I Love Juicy Shampoo)
10 things I like about you: #7 (CND Cuticle Eraser)
10 things I like about you: #6 (LUSH Dirty Springwash Shower Gel)
10 things I like about you: #5 (Lotus Organic Mascara)
10 things I like about you: #4 (Illamasqua Medium Pencil “Vow”)
10 things I like about you: #3 (Make Up Store Blush “Complex”)

Viola, Killer Colours
 1. Hannah writes

  Det är verkligen ett superfint rouge! Jag har också haft ett exemplar liggandes i lådan alldeles bortglömt och ensamt men nu blir det nog till att plocka fram igen.

  Reply

 2. Linnea - Makeup for Dummies writes

  Även MITT favoritrouge! Fungerar i ALLA lägen :-)

  Reply

 3. Blowfish writes

  Det ser ut att vara rätt likt rouget Sugarpink från MUS, som är mitt favorit rouge :)

  Reply

 4. Lisa writes

  I love the blush and you are gorgeous!

  Reply

 5. Kate writes

  I always find it hard to use blush, usually when I do so, I put on very small amount of it, because my cheeks are kind of flat, and the lines running from the sides of the nose to the corners of my mouth (how are they called?) are quite noticeable, so it looks kind of weird.

  Reply

  • Viola, Killer Colours writes to Kate

   Kate: Watch my foundation routine for summer video that I did the other day, I explain how I apply blush there :)

   Reply

 6. bella writes

  complex är en riktig storsäljare!

  Reply

 7. amanda writes

  Jag kan inte hantera hur lik du är Megan i Mad Men, kolla bara: https://www.google.se/search?q=megan+mad+men&oe=utf-8&rls=org.mozilla:sv-SE:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=sv&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=NuvaT5_yCur44QSPqoS2Cg&biw=1173&bih=572&sei=SevaT8vRK-r64QT6o9CKCg

  Eeeh, ja, lång länk. Men ni är SÅ lika, tänker alltid att det är du när jag kollar på serien, haha.

  Reply

 8. linda writes

  Skulle vara intressant att veta vad du listar som nr 1 och 2 :)

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Killer Colours

Contact me:
killercolours@gmail.com

Blog info:
Glossy claws, purrty lips, serious eyebrows and a passion for critical thinking. Beauty blogger from Gothenburg, Sweden.

My name is Viola Holmgren and I've been representing Swedish beauty bloggerism (yes. we're a cult) since 2008. I focus on cruelty free beauty and I love the feeling of finding cool products that have gone under the radar.

Makeup doesn't have rules. The only person who decides what's right or wrong and if you're wearing it or not is you, and that's where my job as a blogger comes in handy. Use my experience as a guide or an inspiration towards finding your own way.

And just to clarify, all reviews and opinions are my own, there is no evil baby demon on my left shoulder who is bribing, forcing or possessing me to write. Reviews are best written in honesty!