Pürminerals Exotic Rocks – Hot Rocks, Glow Rocks and Lava Rocks

Jag fick upp ögonen för de fina rouge/bronzingstenarna från Pürminerals (Pyrminerals? ha!) efter att ha sett dem hos Purity, så jag snatchade nyligen multipacket Exotic Rocks på Ebay där man får alla färger fast i mindre mängd. Vad jag sett så finns inte denna trio på svenska marknaden, rätta mig om jag har fel. Du kan åtminstone köpa färgerna separat på Eleven.se!

Så, dessa små stenar snurrar du helt enkelt borsten i som om det var en vanlig pressad produkt, och applicerar på kinderna för att ge färg och glöd. Hot Rocks till vänster är den ljusaste nyansen, en rosa med varm underton som fungerar som rouge och highlighter i ett. Skimrig men inte ett spår av glitter. I mitten har vi Glow Rocks som är en bronzer som kan fungera som highlighter på mörkare hy, även denna skimrig utan att glittra. Längst till höger är Lava Rocks, en mörkt brunröd nyans som är jättesnygg på kinderna, min absoluta favorit av dessa tre. Denna är mindre skimrig, ser mest ut som naturlig hud väl på kinderna.

Produkten är inte alls smulig eller dammig, utan väldigt lätthanterad, krämig och välpigmenterad. En fin produkt som helt klart är värd sin lyxstämpel! På tal om stämpel så är förpackningen fint stämplad med en liten cruelty free-kanin på baksidan. Jippi!

 

I saw the pretty blush/bronzing rocks from Pürminerals (Pyrminerals? ha!) after seeing them over at Puritys blog, so I snatched the multi pack called Exotic Rocks off Ebay where you get all the colours in a smaller amount. From what I’ve seen these trios aren’t available anywhere here in Sweden, but I might be wrong. Not sure how it is in your country, but if you have the brand you should at least be able to buy the shades separately.

So, you swirl your brush into these little rocks as if it was a regular pressed product, then you apply it on your cheeks to give some colour and glow. Hot Rocks on the left is the lightest shade, a warm pink which works as a blush and highlighter in one. Shimmery but not a trace of glitter. In the middle we have Glow Rocks which is a bronzer that would work as a highlighter on darker skin, this one is also shimmery without glitter. On the right is Lava Rocks, a dark brownish red shade that looks really nice on the cheeks, my absolute favourite out of these three. This one is less shimmery, it kind of looks like natural skin once it’s on.

The product isn’t crumbly or powdery at all, it’s very easy to handle, creamy and pigmented. A nice product that’s worth its price tag! On the back of the packaging you can also see a small cruelty free bunny. Yay!

 

Hot Rocks, Glow Rocks, Lava Rocks

Viola, Killer Colours
 1. Jenna writes

  Åh, de ser verkligen ljuvliga ut!
  Lite jobbiga att transportera kanske, men att ha för eget bruk hemma – absolut!
  Blir superdupersugen på att leta upp dem på Ebay nu…
  =)

  Reply

  • Viola, Killer Colours writes to Jenna

   Jenna: De har dubbla lock så jag tror inte att de är svårare att transportera än annat smink. Tror till och med att det är lättare eftersom det inte finns någon produkt att råka slå sönder ;)

   Reply

 2. Alice writes

  Vad kostade dom när du köpte på Ebay? Kram :)

  Reply

 3. bibi writes

  Wow those look so cool! I think I need them… :)

  Reply

 4. Suzanne writes

  Wow, I love these! Thanks for showing these, i’ll add them to my ever growing wishlist.

  Reply

 5. Amanda writes

  Wow! The rocks look beautiful enough to display, and the color payoff is awesome.

  Reply

 6. Sofie writes

  Åååh, dessa blev jag också väldigt sugen på efter att ha sett dem hos Purity, kanske också ska klicka hem från eBay då! :D Tack för tipset!

  Reply

 7. Pearl Squirrel writes

  I’d buy these for the sight of it alone, but the swatches are really nice too. Looking forward to seeing you wear lava rocks!

  Reply

 8. bella writes

  oh så läckra de ser ut! längtar till ansiktsswatches på dem, nyfiken på den rödbruna! :)

  Reply

 9. räven writes

  Viola!!!! Du är så himla bra.
  Ville säga det
  och önska mig lite midsommarsmink inspiration!!!

  Reply

 10. Lina writes

  De ser riktigt fina ut, blir lite sugen på att klicka hem ett par själv…
  Ser fram emot att få se dem i någon sminkning.

  Reply

 11. Emma P writes

  Herregud vilka fina! Jag vill också ha alla tre!:)

  Reply

 12. Strawberry Suede - Killer Colours | Rodeo Magazine writes

  [...] strong brows and much focus on the skin. And to do another blog post reference, I used all three Pürminerals Rocks on my [...]

  Reply

 13. Jana writes

  These rocks look amazing! After reading this post, I actually came across the Instant Glow Bronzing Rocks by 17, which are a combination of pink and bronze rocks. I could not resist them. In the UK you can get them at Boots for just 4.99 GBP. Might be an alternative to some of you. You can see them for example here: http://beautyontrial.co.uk/powders/17-instant-glow-bronzing-rocks/

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Killer Colours

Contact me:
killercolours@gmail.com

Blog info:
Glossy claws, purrty lips, serious eyebrows and a passion for critical thinking. Beauty blogger from Gothenburg, Sweden.

My name is Viola Holmgren and I've been representing Swedish beauty bloggerism (yes. we're a cult) since 2008. I focus on cruelty free beauty and I love the feeling of finding cool products that have gone under the radar.

Makeup doesn't have rules. The only person who decides what's right or wrong and if you're wearing it or not is you, and that's where my job as a blogger comes in handy. Use my experience as a guide or an inspiration towards finding your own way.

And just to clarify, all reviews and opinions are my own, there is no evil baby demon on my left shoulder who is bribing, forcing or possessing me to write. Reviews are best written in honesty!