The blush shade that everyone can wear

Finns det en universalnyans på rouge så är det denna, en dov, mörk vinröd. Ser ungefär hur läskig som helst ut i dosan, men var inte rädd, den passar verkligen alla. Nu syftar jag inte på något särskilt märke, rouget nedan är bara ett exempel. Nyansen är det viktiga!

En naturlig kindrodnad sker när blod rusar till kinderna, det är precis det man kan imitera med en sådan här nyans. Oavsett hudton har vi alla samma färg på blodet, och genom att förstärka vår hud med den “blodiga” tonen (pardon my French) uppstår en naturligt rodnad nyans. Den djupa färgen gör det möjligt att använda rouget på väldigt mörk hy utan att resultatet blir askigt, likväl på blekisar om man bara applicerar sparsamt. Slutsats? Färgen är ofelbar.

 

If there is one universal shade of blush it’s this one, a mellow, dark wine red. In the pot it looks about as creepy as it can get,but don’t be afraid, it really does work on anyone. I’m not talking about a specific brand/product, the one below is just an example. The colour is what’s important!

A natural blush happens when blood rushes to your cheeks, that’s exactly what you can imitate with a shade like this. Whatever skintone we may have our blood is the same colour, and by using that “bloody” tone (pardon my French) we create a very natural blush colour. The deep colour makes it possible to use the blush on very dark skin without an ashy result, as well as on pale skin if you only apply it sparingly. Conclusion? This colour is fail proof.

 

Make Up Store Blush in Kiss on the Cheek for example.

 

See how natural it can look? Pick your desired intensity!

Viola, Killer Colours
 1. Dess - Drömteori writes

  Kanske skulle återuppliva mitt gamla och för mörka Isadora-rouge då…

  Reply

 2. Kajsa writes

  MAC Fever blush är min favorit i den genren. Den ser så jäkla naturligt ut, trots än att jag tom är snäppet mer blekfisig än du är :D

  Reply

 3. Hanna-Beautyboken writes

  Swatchade ett liknande rouge hos MUS (om inte samma) men var lite feg. Färgen ser en aning skrämmande ut men nu när du visade hur olika det kan bli beroende på uttoning är det kanske dags för en ny färg ;)

  Reply

 4. Louise writes

  Gud vad fin!

  Reply

 5. Mireille writes

  sleek flushed! love it

  Reply

 6. 5 writes

  Jag använder HMs Tawny Rose. Om det är blodrött vet jag inte, men åh, det är det enda jag använder på vintern. Ser så typiskt kall-rosig ut om kinderna då!

  Reply

 7. Rubinha writes

  It reminds me of Sleek’s Fenberry blush from the Berry Collection LE. :) sooo pretty!

  Reply

 8. Miriam writes

  My nearest Make Up Store is really far away, could you maybe give some examples from other brands? If I try to find one on my own I’ll ef it up for sure. I’m such a tool with colors! :D

  Reply

 9. Sue writes

  That’s a pretty shade

  Reply

 10. Melissa W. writes

  There is a Revlon Cream blush (Berry Flirtatious, I think) that is almost this exact color. It is very flattering, I agree!

  Reply

 11. Ra writes

  I was looking for a cherry coloured blush for Autumn! Thank you!

  Reply

 12. Mima writes

  vinröd rouge hade aldrig fallit mig i smaken men jag tror att du har rätt! :) kan passa även mig som är en riktig bleeeekis :)

  Reply

 13. Phyrra writes

  It’s lovely!

  Reply

 14. Erdena writes

  Hej! Skulle du kunna göra en recension av Lumene Lingonberry Lasting Lip Stain & Balm? Är väldigt nyfiken på dessa då jag älskar lip stains men inte vill använda Lip Finity då jag inte får fram någon info huruvida de testar på djur eller inte.

  Reply

 15. Ljubezen in pozornost #1 : Povejmo.si writes

  [...] Killer Colours: Odtenek rdečila, ki pristaja prav vsem. Poglejte, o kateri barvi je govora. [...]

  Reply

 16. Box - Killer Colours | Rodeo Magazine writes

  [...] testat ihop tidigare. Jag älskar att hitta produkter som är som gjorda för varandra! Rouget (vilket jag skrivit om här) ser likadant ut i färgen efter en massa timmar vilket jag än så länge bara upplevt med [...]

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Killer Colours

Contact me:
killercolours@gmail.com

Blog info:
Glossy claws, purrty lips, serious eyebrows and a passion for critical thinking. Beauty blogger from Gothenburg, Sweden.

My name is Viola Holmgren and I've been representing Swedish beauty bloggerism (yes. we're a cult) since 2008. I focus on cruelty free beauty and I love the feeling of finding cool products that have gone under the radar.

Makeup doesn't have rules. The only person who decides what's right or wrong and if you're wearing it or not is you, and that's where my job as a blogger comes in handy. Use my experience as a guide or an inspiration towards finding your own way.

And just to clarify, all reviews and opinions are my own, there is no evil baby demon on my left shoulder who is bribing, forcing or possessing me to write. Reviews are best written in honesty!