KleanColor “Pastel Orange”

I någon timme hade jag Pastel Orange på naglarna, en sjukt fin nyans som jag verkligen tycker om men jag blev snabbt påmind om varför jag inte använt det på länge. KleanColor torkar ju så jäkla långsamt. Det var alltså sabbat efter typ en timme sedan rök det. Buuu, jag vill ju ha pastellorange naglar!

 

For an hour or so I wore Pastel Orange on my nails, a nice shade that I really like, but I was quickly reminded of why I haven’t used it in a long time. KleanColor dries so incredibly slow. So I messed up in about an hour then it had to go. Booo, I wanted pastel orange nails!

 

Viola, Killer Colours
 1. Mrs Data writes

  Ja det är en trevligt nyans det där även om jag var skeptiskt till en början. Synd bara att det inte ville torka. China glaze har sitt Peachy keen som är liknande. Kan det va nåt?
  http://mrsdata.blogspot.se/2012/02/china-glaze-peachy-keen.html

  Reply

 2. Constanze writes

  The colour is beautiful, fresh and summerlike! ☼

  Reply

 3. Linda writes

  dösnyggt!

  Reply

 4. Susanne writes

  Men funkar det inte med Seche Vite överlack på? För mig torkar alla lack 100 ggr snabbare med det överlacket.

  Reply

 5. Ylva / Euphoric Green writes

  Kan inte bestämma mig för om jag tycker färgen är fin eller ful.. Men det är nog bara för att sådana här nyanser oftast inte passar min hudton alls.

  Reply

 6. Nailtastic writes

  Väldigt fin färg, jag älskar liknande nyanser på våren och sommaren.

  Reply

 7. Martine writes

  Har många KleanColor nagellack och det är grymt fina färger men det är supertradigt att det tar så lång tid för dem att torka. Brukar köra med dubbla lager Seche Vite/Poshé och det brukar snabba på torktiden mycket

  Reply

 8. Bellman writes

  Åh, snyggt!

  Reply

 9. Barbvanth writes

  I only use Kleancolor´s nail polishes with Seche Vite. They are a pain in the a* to dry. =(

  Reply

 10. Julia writes

  Snyggt!
  Jag undrar om du har tips på vilket nagellack jag ska ta med på semestern- åker en vecka till Franska Rivieran och vill ju ha sommasnygga naglar såklart. Har du någon sommarfavorit du tror passar på stranden?

  Reply

 11. Lulillan writes

  Jag har ett underbart lack i ungefär den där färgen och det är från Barry M. Fyndat på Ebay för nästan ingenting… Peach Melba. Jag älskar Barry M för de täcker på första lagret, även om två blir snyggast.

  Reply

 12. Mamman writes

  Såg gott ut på något vis…

  Reply

 13. Imani Love writes

  Gorgeous! Corals are definately my go-to nail polishes for the summer!
  x
  -Imani Love

  Reply

 14. Sue writes

  Wow! what a beautiful shade, love it

  Reply

 15. Anna writes

  Vad tråkigt :( Jag gillar också Kleancolors lacker, men använder alltid Seche Vite över…orkar inte testa vilka av deras lacker som torkar snabbt och vilka som inte gör det. Bäst att ta det säkra före det osäkra:)) Det funkar jättebra att använda dem tillsammans med S.V.

  Reply

 16. M (@crumbsncashmere) writes

  I have had a bottle of Caliente Coral from OPI Sephora for a while now and that shade in particular has coagulated faster and dries slower than the rest of my shades from the same brand. I had another orange that did the same thing!

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Killer Colours

Contact me:
killercolours@gmail.com

Blog info:
Glossy claws, purrty lips, serious eyebrows and a passion for critical thinking. Beauty blogger from Gothenburg, Sweden.

My name is Viola Holmgren and I've been representing Swedish beauty bloggerism (yes. we're a cult) since 2008. I focus on cruelty free beauty and I love the feeling of finding cool products that have gone under the radar.

Makeup doesn't have rules. The only person who decides what's right or wrong and if you're wearing it or not is you, and that's where my job as a blogger comes in handy. Use my experience as a guide or an inspiration towards finding your own way.

And just to clarify, all reviews and opinions are my own, there is no evil baby demon on my left shoulder who is bribing, forcing or possessing me to write. Reviews are best written in honesty!