Too Faced Full Bloom Ultra Flush Powder Blush “Sweet Pink”

Under sommaren har min hud en tendens att bli lite varmare i tonen, precis lagom mycket för att mina alla kallaste rouge ska börja se konstiga ut. Så för någon vecka sedan började jag rota i lådorna för att hitta något passande och hittade då Sweet Pink från Too Faced. Detta är vad jag kastat på kinderna mest hela tiden när jag inte velat göra något märkvärdigt med makeupen.

Ett rouge som vid första anblicken är kalltonat, men det har inte den där blå undertonen som kalla rouge kan ha. Det är snarare en neutral rosa som drar mot kallt, och det koppriga skimret hjälper till att hålla värmen uppe. Ett passande produkttips till er som är varma i tonen och vill bära kallt rouge kanske? Finns att köpa Eleven.se bl.a.

 

During the summer my skin tends to get a bit warmer in tone, just enough to make my most cool toned blushes ill fitting. So about a week ago I started going through my drawers to find something suitable and found Sweet Pink from Too Faced. This is what I’ve thrown on my cheeks all the time lately when I don’t do anything worth mentioning with my makeup.

A blush that looks cool toned at first glance, but it doesn’t have that blue undertone which cool blushes can have. It’s more of a neutral pink that pulls cool, and the coppery sheen helps it keep some warmth. A suitable product tip for those of you who are warm toned and want to wear cool toned blush maybe?

 

Viola, Killer Colours
 1. Constanze writes

  The colour and the shimmer are beautiful! ♥

  Reply

 2. Louise writes

  Den såg riktigt härlig ut!

  Reply

 3. Saskia writes

  Its soo beautyful- but, helas, its really difficult to get products from too faced here :(

  <3

  Reply

 4. Phyrra writes

  That’s a really nice shade of pink :)

  Reply

 5. Nicole writes

  very beautiful colour!

  Reply

 6. Johanna writes

  Åh, du har säkert redan sett den men i och med glossybox snubblade jag över anatomicals reklamfilm som är så sjukt jävla snygg att jag bara känner att jag måste sprida den vidare! http://vimeo.com/21453272 Känns som något som du skulle kunna uppskatta! :D

  Reply

 7. Cilla writes

  väldigt snyggt, men över 200 spänn för ett rouge känns lite väl saftigt :/

  Reply

 8. Vick writes

  Hej!

  Det här har väll inte riktigt något med ditt inlägg att göra, men jag är helt borta när det gäller smink och skulle behöva köpa en foundation. Har tidigare testat några från make-up store men tycker att de är konstiga i färgen. Jag vill ha något som är naturligt men som ändå täcker bra och liksom jämnar ut hudtonen, har rätt mycket synliga blodådror och en fet t-zon. Har du några bra tips?

  Reply

 9. Jaclyn writes

  This shade reminds me exactly of Too Faced’s La Vie En Rose blush. Still beautiful though!

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Killer Colours

Contact me:
killercolours@gmail.com

Blog info:
Glossy claws, purrty lips, serious eyebrows and a passion for critical thinking. Beauty blogger from Gothenburg, Sweden.

My name is Viola Holmgren and I've been representing Swedish beauty bloggerism (yes. we're a cult) since 2008. I focus on cruelty free beauty and I love the feeling of finding cool products that have gone under the radar.

Makeup doesn't have rules. The only person who decides what's right or wrong and if you're wearing it or not is you, and that's where my job as a blogger comes in handy. Use my experience as a guide or an inspiration towards finding your own way.

And just to clarify, all reviews and opinions are my own, there is no evil baby demon on my left shoulder who is bribing, forcing or possessing me to write. Reviews are best written in honesty!