Glister

Jag har favvoMarlene på besök just nu så mitt bloggande blir lite sporadiskt ett tag framöver, men igår hade jag eyelinern Glister från Illamasqua på ögonen och rödorange på läpparna. Eyelinern är fin trots sitt mystiska beigelittriga utförande, men den klibbar något helt otroligt! Färgar inte av sig det minsta lilla men känns som en klutt häftmassa i globlinjen när man blinkar. Snyggt men inte så bekvämt med andra ord. Haha.

Jag markerade fransraden lite extra med en brunsvart ögonskugga efteråt, annars hade den beigefärgade linern sett lite urtvättad ut på egen hand. Samma sak kan hjälpa oavsett vilken ljus eyelinerfärg man vill använda, framhäv själva fransraden med en mörk färg och låt den ljusa färgen flyta ovanför. Det skapar en fin kontrast mellan eyelinern och ögonfransarna.

Jag är inte allt för förtjust i läppstiftet, formulan är torr och kladdig på samma gång på något sätt, blöder i kanterna men torkar ändå ut. Färgen är superfin men föredrar nog Blood Orange från MsChic istället om vi ska snacka rödorange.

 

My darling Marlene is visiting me at the moment so my writing will be a bit choppy for a while, but yesterday I wore the eyeliner called Glister from Illamasqua on my eyes and orange red on my lips. The eyeliner is pretty even though it’s quite strange with it’s glittery beige look, but it’s so incredibly sticky! It doesn’t transfer any unwanted colour but it feels so sticky against the skin in the socketline when I blink. Good looking but not that comfortable in other words. Haha.

I went over the lashline with a blackened brown eyeshadow afterwards, if I wouldn’t have done that the beige eyeliner would have looked a bit washed out on its own. The same thing works with whatever light eyeliner colour that you want to use, bring out the lashline with a dark colour and let the light one float right above it. It creates a beautiful contrast between the eyeliner and the eyelashes.

I’m not too fond of the lipstick, the formula is dry and smudgy at the same time, bleeds in the edges but still dries the lips out. The colour is lovely but I do prefer Blood Orange from MsChic instead if we’re talking orange red.

 

 

Face:

 • Laura Mercier Tinted Moisturizer SPF 20 – Porcelain
 • Lumene Touch of Radiance Highlighter
 • Too Faced Absolutely Flawless Flexible Cover Concealer – Vanilla
 • Meow Cosmetics “Purrrfect” Mineral Foundation – 1-Sleek Bengal
 • Illamasqua Cream Blusher – Zygomatic
 • Illamasqua Powder Blusher – Naked Rose

Brows:

 • Anastasia Beverly Hills Brow Wiz – Ash Blonde
 • Illamasqua Brow and Lash Gel

Eyes:

 • Illamasqua Precision Ink – Glister
 • Inglot Eyeshadow – 376
 • Illamasqua Medium Pencil – Vow
 • Lotus Organic Mascara – Black

Lips:

 • MAC Lipstick – Lady Danger
Viola, Killer Colours
 1. ida writes

  Åh, du har sån fin, kall brun ton på håret. Vad är din hemlighet? Om du har någon? ;)

  Reply

 2. Tina (Beleza) writes

  Dregglar ner hela tangentbordet över läppstiftet, synd att det inte var någon rolig formula. Måste ju också kommentera hur grymt fin du blev med nya frisyren. Känns så DU!

  Reply

 3. marox79 writes

  Wow, the lipstick looks so vibrant! It reminds me of Marilyn or Scarlett.

  Reply

 4. Jen writes

  Lady Danger is striking on you! Sorry to hear the formula isn’t the greatest, though!

  Reply

 5. lovisa/polichinelle writes

  perfekt färgkombination med läppstiftet och din skjorta!

  Reply

 6. Imani Love writes

  GORGEOUS <3
  x
  -Imani Love

  Reply

 7. Aleksandra writes

  Very pretty indeed! I love the colour combination of the lips and the shirt. Also rad haircut, I would love to see how it looks in a ponytail, or a bandana :)

  Reply

 8. Johanna writes

  Åh, Lady danger ser übersnyggt ut på dig! Jag har suktat efter det läppstiftet hur länge som helst, trist att höra att formulan inte är den bästa… Går det att få tag på lady danger här i sverige? jag kollade kicks.se och dom säljer det inte..

  Reply

 9. Sora writes

  Glister reminds me of scars ;)

  Reply

 10. Lisa writes

  Alltså, du är ju så fruktansvärt snygg i den nya frisyren (du var ju såklart snygg innan med)!

  Reply

 11. Monica - Pisica albastra writes

  The color of the lipstick is gorgeus, even though you say the formula is not the best. And I love the overall look, very pinup, but a bit exagerated with the overdrawned lips. I’m sorry but you kinda doubled their volume :)))

  Reply

 12. Lina writes

  Hur får du så skarpa kanter på läppstiftet? :)

  Reply

 13. Amanda writes

  DU ÄR SÅ SNYGG

  Reply

 14. Cherry writes

  Vem på cybtekk går du till?

  Reply

 15. A writes

  Sjukt snyggt! Du har ju neutral hudton, om jag inte tar fel. Men om man har kall-mot-rosa samt är väldigt ljus… har du nåt tips om en fin knallröd? Toktack i förskott i såfall (fattar om du inte har tid med såna frågor) :)

  Reply

 16. Siri writes

  Hej! Vart hittade du Anastasia Bs Brow Wiz i göteborg? Hittar bara “perfect browpencil”..
  Tacksam för svar!

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Killer Colours

Contact me:
killercolours@gmail.com

Blog info:
Glossy claws, purrty lips, serious eyebrows and a passion for critical thinking. Beauty blogger from Gothenburg, Sweden.

My name is Viola Holmgren and I've been representing Swedish beauty bloggerism (yes. we're a cult) since 2008. I focus on cruelty free beauty and I love the feeling of finding cool products that have gone under the radar.

Makeup doesn't have rules. The only person who decides what's right or wrong and if you're wearing it or not is you, and that's where my job as a blogger comes in handy. Use my experience as a guide or an inspiration towards finding your own way.

And just to clarify, all reviews and opinions are my own, there is no evil baby demon on my left shoulder who is bribing, forcing or possessing me to write. Reviews are best written in honesty!