Make Up Store Glitter Liner in “Frosty” and “Queen”

Alla som bor nära en Make Up Store-disk har nog gått förbi och fingrat på deras vackra glitterliners i turkost, mörklila, guld och allt vad som nu finns, men har ni testat de två som ser vita ut? I tuberna ser båda glittren ganska tråkiga ut, men på huden exploderar de i vackra färger. Finns en video nedan så ni kan se dem i rörelse.

Frosty är ett finkornigt glitter som vid första anblicken ser kallt magentarosa ut, men tittar man närmre ser man både blått, turkost, grönt och guld. Jättefin att ha som accent på inre delen av undre ögonlocket, särskilt om man gör en lila ögonsminkning. Inte så fasligt “in your face” för att vara ett glitter, funkar bra till vardags.

Queen är ett lite grovkornigare glitter som slår mellan mjukt orange, guld och aquagrönt beroende på ljuset. Denna är helt magisk med sitt vackra färgskiftande, behövs nästan ses på riktigt för att ges rättvisa. Denna är lite kalasigare än Frosty och passar sig nog bättre kvällstid om man inte är glitteranarkist.

Dessa liners går som sagt att köpa vid Make Up Store-disk eller från KICKS webshop, kostar 155 kr/st.

 

All of us who live near a Make Up Store counter have probably passed by and eyed all those beautiful glitter lines in turquoise, dark purple, gold and all there is, but have you tried the two ones that look white? In the tubes both glitters seem quite boring, but on the skin they explode with beautiful colours. There’s a video below so that you can see them in motion.

Frosty is a finely milled glitter which at first look like a cool toned magenta pink, but if you look closer you see both blue, turquoise, green and gold in there. Really beautiful to wear as an eccent on the inner part of the lower lid, especially if you’re doing a purple eye makeup. Not too “in your face” for beaing a glitter, works for everyday wear.

Queen is a glitter with bigger particles which goes from soft orange, gold and aqua green depending on light. This one is so magical with its beautiful colours, you probably have to see it in person to give it justice. This one is a bit more partylike than Frosty so I suppose it works better for evenings in case you’re not a glitter anarchist.

 

Left: Frosty. Right: Queen.

 

And here are the glitters in motion.

Viola, Killer Colours
 1. Larissa writes

  Love the colors! :D

  Reply

 2. Constanze writes

  They both look beautiful, the shiimmer is stunning! ♥

  Reply

 3. Mia writes

  Frosty är ju jättefin =) Måste nog inhandlas =)

  Reply

 4. Inge writes

  Queen has been on my wanted list for ages now! It’s so beautiful :)

  Reply

 5. Mamman writes

  Fiiint :)

  Reply

 6. Pearl Squirrel writes

  These are gorgeous! I would probably have walked right past them, great find :)

  Reply

 7. style-fever sthlm writes

  hej,

  köpte technic foundationborsten du rekade och den är super!
  tack.

  en fråga, vilket lim till ögonfransarna rekar du?
  maila mig gärna så jag ej missar svaret

  Reply

 8. A writes

  Åh, en gång dängde jag på queen över hela ögonlocket över en svart skugga. Det blev väldigt… festligt. Den är verkligen fantastisk på stora ytor.
  Jag hade den i en håruppsättning en gång också, det var också fint.

  http://i50.tinypic.com/uuc11.jpg

  Reply

 9. Sandra writes

  Jag älskar Frosty!! Den är så underbart vacker och livar upp vilken make up som helst :)

  Reply

 10. Queen - Killer Colours | Rodeo Magazine writes

  [...] men med lite glitter på undre fransraden, närmre bestämt Queen från Make Up Store som jag skrev om för en dryg vecka sedan. Full produktlista kommer [...]

  Reply

 11. Mera inköp! | CAMELLISS SMINK & GREJS writes

  [...] MAC-skuggorna passade jag på att köpa de två glittereyeliners från Make up store som Killercolours skrev om häromdagen. Jag har länge varit sugen på att köpa någon form av glitter att använda på ögonen, men har [...]

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Killer Colours

Contact me:
killercolours@gmail.com

Blog info:
Glossy claws, purrty lips, serious eyebrows and a passion for critical thinking. Beauty blogger from Gothenburg, Sweden.

My name is Viola Holmgren and I've been representing Swedish beauty bloggerism (yes. we're a cult) since 2008. I focus on cruelty free beauty and I love the feeling of finding cool products that have gone under the radar.

Makeup doesn't have rules. The only person who decides what's right or wrong and if you're wearing it or not is you, and that's where my job as a blogger comes in handy. Use my experience as a guide or an inspiration towards finding your own way.

And just to clarify, all reviews and opinions are my own, there is no evil baby demon on my left shoulder who is bribing, forcing or possessing me to write. Reviews are best written in honesty!