Packing palettes for travel

I like to pack two palettes, one neutral and one colourful/smokey. You might be able to tell what shade range I’m into right now..

 

Viola, Killer Colours
 1. Lala writes

  Could your write the name and brand of the eye shadows?
  Thanks :)

  Reply

 2. Mamman writes

  Ser ut som smågodis…

  Reply

 3. Epurica writes

  Yes, please post the names of the eyeshadows :) I’m interested in the two from the bottom left especially.

  Reply

  • Viola, Killer Colours writes to Epurica

   Lala, Epurica: There are soo many, ask if you want to know any special shades instead. :) Two on the bottom left are Inglot 494 and 428.

   Reply

 4. Kate writes

  Ah, I’m always in pain while packing my makeup. It’s not clothes, plastic, metal and stuff weigh quite a lot :((

  Reply

 5. Lala writes

  hahahaha, ok! in the colourful palette: the lilac and turquoise (the two bigs that are together), just below the left of lilac, and four on the bottom thar are from Inglot
  Sorry for any inconvenience and thanks :)
  I love your palettes <3

  Reply

 6. Maria writes

  Lovely colors! Could you tell us the brand of the magnetic frame you attach your makeup pans to? Thanks!!

  Reply

 7. Sofia writes

  Först och främst, grym blogg! Och du är sjukt snygg.

  Behöver lite råd!
  Jag är verkligen skitdålig på smink och har aldrig varit särskilt intresserad. Jag sminkar mig varje dag och så, men jag har inte satt mig in i vad det är jag köper egentligen eller vad jag borde köpa.

  Jag har problem med att jag har ganska mycket finnar, och ofta är de enorma och svullna. Jag är dålig på att avgöra vad jag har för slags hy. Jag är inte torr i alla fall. Skulle tro nån blandning mellan normal/fet.

  Jag har alltid använt klassiska produkter från H&M, Maybelline o.s.v. Tvål från Apoteket och så. Men nu funderar jag på att köpa mineralsmink (av http://www.careoflena.se/). Tror du det kan vara nåt? Och har du nåt bra tips på underlagskräm? Just nu använder jag en dagkräm som jag tycker är ganska fet, vilket jag egentligen inte tror är ultimat för mig.
  Kan jag ha aloe vera gel som underlagskräm?

  Kan tillägga att jag är väldigt ljus i hyn och har problem med att hitta foundation/concealer som jag inte tycker lutar åt gult eller rosa. Har aldrig riktigt känt mig hundra nöjd med nåt.

  Tack på förhand! Hoppas du kan hjälpa mig.

  Sofia

  Reply

 8. Zuzanna writes

  I love your nudes!

  Reply

 9. SyllyMakeup writes

  Wonderful i love it

  Reply

 10. Stuff that I have in my panic kit - Killer Colours | Rodeo Magazine writes

  [...] med neutrala nyanser (se palett + innehåll här) – En skuggpalett med färgglada nyanser (ser ut såhär för i höst) – En fransböjare (Shiseido) – Ett bra läppbalsam (Bi Mat [...]

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Killer Colours

Contact me:
killercolours@gmail.com

Blog info:
Glossy claws, purrty lips, serious eyebrows and a passion for critical thinking. Beauty blogger from Gothenburg, Sweden.

My name is Viola Holmgren and I've been representing Swedish beauty bloggerism (yes. we're a cult) since 2008. I focus on cruelty free beauty and I love the feeling of finding cool products that have gone under the radar.

Makeup doesn't have rules. The only person who decides what's right or wrong and if you're wearing it or not is you, and that's where my job as a blogger comes in handy. Use my experience as a guide or an inspiration towards finding your own way.

And just to clarify, all reviews and opinions are my own, there is no evil baby demon on my left shoulder who is bribing, forcing or possessing me to write. Reviews are best written in honesty!