6 sweet pink nail polishes

Jag swatchade nyss mina 7 röda nagellacksfavoriter, här kommer 6 rosa.

Precis som med förra inlägget: Klicka “Om bloggen” under headern och använd sökfunktionen om du vill se full manikyr med något av lacken. Har förhoppningsvis hälften uppe i alla fall! Annars får ni säga till i kommentarsfältet så får jag se till att lacka med det snart.

 

I recently swatched my top 7 red nail polishes, here are 6 pinks.

Just like with the last post: Click “Om bloggen” underneath the header and use the search function if you want to see a full manicure with any of the polishes. I hopefully have half of them up at least! If not, let me know in the comment section and I’ll try to wear it soon.

 

1: Nubar “Hotel Baby Pink”. Kall mjölkig pastellrosa, gränsar nästan till vit väl på naglarna. Riktigt 60talssnygg eftersom den ser så hård ut, inte alls fluffig och marängig som skirare rosa lack ofta är. Detta lack har en cremefinish.

2: Scratch Nails “Coral Gold”. Varm rosa med guldglöd, skir och därför lite jobbig att bära på egen hand men den är fantastisk som effektlack över andra rosa färger. Ger en vackert drömsk look med sin mjuka, icke-borstrandiga glöd.

3: Deborah Lippmann “Candy Shop”. Den officiella enhöringsspyan! Regnbågsfärgat glitter i skir rosa bas, så fånigt att det blir helt fantastiskt. Det ser så mjukt och ätbart ut.

4: China Glaze “Sugar High”. Min standardrosa favorit. Har en dragning mot persika, är snarare flamingorosa än klassiskt kallt rosa. Superjäklafint är det, och jag har ännu inte stött på ett tillfälle där det inte passar. Lite tunnare cremefinish.

5: Kleancolor “Holo Pink”. Skir rosa bas packad med rosa glitter som glimtar i regnbågens alla färger. Vill inte riktigt kalla det för holografiskt, men det har holografiskt glitter i sig i alla fall. Enhörningsspyans lillasyster?

6: China Glaze “Ahoy!”. En mörkare, riktigt kall hallonrosa som påminner mig om marmelad. Mer sofistikerad än de andra nyanserna och troligen den som är minst vild/fånig. Snygg till mer formella tillställningar. Detta lack har en jellyfinish.

 

1: Nubar “Hotel Baby Pink”. Cool milky pastel pink, looks nearly white on the nails. Looks totally 60′s because of its harshness, it’s not as fluffy and cuddly as sheerer pink polishes often are. This polish has a creme finish.

2: Scratch Nails “Coral Gold”. Warm pink with golden sheen, it’s quite sheer so it’s hard to wear on its own but it’s great layered on top of other pink polishes. Gives a fantastic dreamy look with its smooth, un-streaky glow.

3: Deborah Lippmann “Candy Shop”. The official unicorn puke! Rainbow coloured glitter in a sheer pink base, it’s so silly it just looks fantastic. It makes me want to eat my nails.

4: China Glaze “Sugar High”. My favourite standard pink. It leans peach, so it’s more of a flamingo pink than a classic cool pink. It’s so damn pretty, and I still haven’t found a situation where I didn’t want to wear it. A thinner creme finish.

5: Kleancolor “Holo Pink”. Sheer pink base packed with pink glitter that gleams in rainbow colours. I don’t want to call it holographic, but at least it has holographic glitter particles in it. The unicorn puke little sister?

6: China Glaze “Ahoy!”. A darker, really cool raspberry pink that reminds me of marmalade. More sophisticated than the other shades and it’s probably the least silly/crazy one. Nice for more formal wear. This polish has a jelly finish.

Viola, Killer Colours
 1. Nicole writes

  Ahoy! is one of pmy favourite nail polishes ever!

  Reply

 2. Ingrid writes

  Trodde aldrig jag skulle uttrycka en önskan om att få äga/ha på mig enhörningsspya, MEN JAG VILL HA DET NAGELLACKET. Fånig enhörningsspya, here I come! :D

  Reply

 3. C. writes

  Ohhh, I’m in love with the colors of China Glaze and Kleancolor !
  Mmhh temptation… ahah !

  Reply

 4. Jennifer writes

  Gillar verkligen de här “favorit”-inläggen!

  Reply

 5. Leather and Ice Cream writes

  Love the China Glaze one!!

  Reply

 6. Mamman writes

  Åh, jag gillade ´Holo Pink´jättemycket!

  Reply

 7. Dess - Drömteori writes

  Ja, Ahoy är en stor favorit hos mig!

  Reply

 8. linalinux writes

  jag gillar den här typen av inlägg, färginspiration :)
  Ahoy äär ju så snyggt, är superglad att jag köpte det på ren impuls en dag :)

  Reply

 9. kath writes

  hvor kjøpte du holo pink? den må jeg ha <3

  Reply

 10. Emilie writes

  Heh, jag tänkte “OJOJ jag måste ha det sista lacket!” och insåg rätt snart att jag har det i min lilla, eh, låda :P

  Reply

 11. Emilia writes

  Så mycket vackert. Enhörningsspyan d.ä. var ju nästan för fin för att vara sann.

  Reply

 12. murt writes

  wow – love the Hotel Baby Pink – will have to check that out!!!

  Reply

 13. Sandra writes

  Har Ahoy! på naglarna nu och det är en riktig favorit! Gillar egentligen inte rosa, men jag börjar nog omvärdera lite nu tack vare detta underbara lack! Det ser ju så saftigt ut =)

  Reply

 14. Lovisa writes

  hej har precis börjat läsa din blogg och den är verkligen inspererande! har bara en fråga.. Kan du inte skriva vart du köper alla din fina nagellack?:) Ser så många jag gillar så skulle gärna vilja veta vart du köpt dom!:)

  MVH Lovisa

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Killer Colours

Contact me:
killercolours@gmail.com

Blog info:
Glossy claws, purrty lips, serious eyebrows and a passion for critical thinking. Beauty blogger from Gothenburg, Sweden.

My name is Viola Holmgren and I've been representing Swedish beauty bloggerism (yes. we're a cult) since 2008. I focus on cruelty free beauty and I love the feeling of finding cool products that have gone under the radar.

Makeup doesn't have rules. The only person who decides what's right or wrong and if you're wearing it or not is you, and that's where my job as a blogger comes in handy. Use my experience as a guide or an inspiration towards finding your own way.

And just to clarify, all reviews and opinions are my own, there is no evil baby demon on my left shoulder who is bribing, forcing or possessing me to write. Reviews are best written in honesty!