A great bag for skincare/toiletries

För lite drygt ett år sedan nödköpte jag denna kubformade PVC-necessär från Love Makeup för £5 bara för att ha något vattentåligt att stoppa prylar i inne på toaletten. Necessären visade sig sedan bli min absoluta favorit och jag överväger nu att köpa en till så jag slipper packa om denna varje gång jag ska ut och resa. Den rymmer verkligen hur mycket som helst tack vare formen, och då har jag ändå bara storlek medium!

 

About a year ago I bought this cube shaped PVC bag from Love Makeup for £5 to put my bathroom skincare/toiletries in, just because didn’t have anything at all at that moment. The bag quickly became my absolute favourite and now I’m thinking about buying a second one just so that I won’t have to re-pack this one every time that I’m travelling. You can fit an insane amount of stuff in it because of the shape, and I’ve only got the size medium!

 

Viola, Killer Colours
 1. Emma writes

  Och så är det väldigt praktiskt med genomskinligt med, helst för mig med icke existerande tålamod..:)

  Reply

 2. Sara writes

  Hi Viola!
  I have been following you for a lot of time now and you always gave me great inspiration for my make up and perfumes/body care: I really love reading your blog!
  I am a vegetarian (hope to “upgrade” to vegan soon) so I appreciate a lot that you try to use products that are cruelty-free, as most of the people I follow doesn’t care about animal rights and it is quite hard to find dupes for products.
  That said, I was wondering if you have ever done a post about the brushes you use for your eye makeup. I would like to invest some money in good brushes and I trust your opinions ;)
  A big *pixel-hug* from Italy!

  Reply

 3. linnea writes

  du vet väl att pvc är farligt? det är inget jag skulle vilja röra i dagligen…

  Reply

  • Viola, Killer Colours writes to linnea

   Linnea: Det är väl inte farligare än andra mjukplaster.. Jag tar hellre smällen för lite plast än för alla de andra material jag redan undviker i mitt liv. :)

   Reply

 4. Cecilia writes

  Snyggt! Verkligen snyggt!

  Reply

 5. Linette writes

  Jag heter Linette och driver linette.nu där jag bland annat tar upp ämnet kvinnomisshandel. I min första bok, som jag skriver på i dagsläget, vill jag ha med anonyma berättelser och erfarenheter från alla som på något sätt kommit i kontakt med just kvinnomisshandel. Läs mer om boken och berätta din historia på http://linettestridh.wordpress.com/projekt/bok-om-kvinnomisshandel/.

  Reply

 6. symetris writes

  Jag har följt dig under några år nu. Jag beundrar dina galna färgkombos, dina synpunkter och finessen du verkar ha i allt du gör.

  Jag (och jag tror många med mig), önskar mer av dig, kanske en personlig blogg. Det vore så himla trevligt. Förstår om det innebära mer jobb, men önska kan man alltid göra, antar jag :)

  Reply

 7. _sala_ writes

  I see Essence Stay all day eyeshadow in your bag :) Do you like it?

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Killer Colours

Contact me:
killercolours@gmail.com

Blog info:
Glossy claws, purrty lips, serious eyebrows and a passion for critical thinking. Beauty blogger from Gothenburg, Sweden.

My name is Viola Holmgren and I've been representing Swedish beauty bloggerism (yes. we're a cult) since 2008. I focus on cruelty free beauty and I love the feeling of finding cool products that have gone under the radar.

Makeup doesn't have rules. The only person who decides what's right or wrong and if you're wearing it or not is you, and that's where my job as a blogger comes in handy. Use my experience as a guide or an inspiration towards finding your own way.

And just to clarify, all reviews and opinions are my own, there is no evil baby demon on my left shoulder who is bribing, forcing or possessing me to write. Reviews are best written in honesty!