Some dreamy eyeshadows from MaddStyle Cosmetics

Kromade, skimriga skuggor i neutrala färger är vad jag tycker allra bäst om att bära på ögonen just nu. Här ser ni tre fina exempel från MaddStyle Cosmetics, en av mina mineralsminkmärkesfavoriter. Formulan är bra och priset är lågt. Jippi!

 

Chromed, sparkly eyeshadows in neutral colours is what I prefer wearing on my eyes at the moment. Here are three fantastic examples from MaddStyle Cosmetics, one of my favourite mineral makeup brands. The formulas are good and the prices are low. Yay!

 

Seedless, Fire & Ice, Unicorns & Glitter, Dirty Chai

Viola, Killer Colours
 1. Icequeen81 writes

  wow really my shades love them

  Reply

 2. Anna T - Nörd & Filmskapare writes

  Riktigt fina!
  Diggar också glittriga och hudfärgade skuggor för tillfället ^^
  Var kan man köpa dessa?

  Reply

 3. Mamman writes

  Jättefina! Dirty Chai var min favorit…

  Reply

 4. bb writes

  Jättefint! Gillar den typen av skuggor jättemycket men använder sällan och du kanske anar varför.. Allt glitter i hela jävla ansiktet! Har du några tips? Det enda som funkar för mig är att applicera basen efteråt men det känns helt fel och blir sällan bra. Hjääälp!

  Reply

  • Viola, Killer Colours writes to bb

   BB: Jobba in produkten i penseln, knacka av överflödet och applicera tunt tunt i flera lager. :) Du kan även vinna på att lägga din flytande foundation före ögonskuggan men vänta med concealern du har under ögonen till efter. Då kan man städa upp och pudra ner efteråt utan att behöva lägga hela basen sist.

   Reply

 5. Pearl Squirrel writes

  I love your swatch gifs! At the moment I’m liking similar colors, but paired with mattes and dark lips :)

  Reply

 6. Kate writes

  Ooh, I need those!
  It’s strange that Seedless look so pink on the swatch from the shop, but here it’s perfect! I think I’m feeling the urge to order at least those four!

  Reply

 7. Sofia writes

  Åh va fina! Har du koll på om de andra skuggorna i starkare färger håller samma kvalité? Vad ligger frakten på? :)

  Reply

  • Viola, Killer Colours writes to Sofia

   Sofia: Jag har testat massor och jag kan bara minnas en skugga (Mr. Roboto) som jag inte var särskilt förtjust i. Frakten står nog på sidan någon stans (eller så lägger du saker i kundkorgen och helt enkelt kollar efter), det minns jag inte sådär rakt upp och ner!

   Reply

 8. Phyrra writes

  Fire and Ice & Unicorns and Glitter are pretty.

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Killer Colours

Contact me:
killercolours@gmail.com

Blog info:
Glossy claws, purrty lips, serious eyebrows and a passion for critical thinking. Beauty blogger from Gothenburg, Sweden.

My name is Viola Holmgren and I've been representing Swedish beauty bloggerism (yes. we're a cult) since 2008. I focus on cruelty free beauty and I love the feeling of finding cool products that have gone under the radar.

Makeup doesn't have rules. The only person who decides what's right or wrong and if you're wearing it or not is you, and that's where my job as a blogger comes in handy. Use my experience as a guide or an inspiration towards finding your own way.

And just to clarify, all reviews and opinions are my own, there is no evil baby demon on my left shoulder who is bribing, forcing or possessing me to write. Reviews are best written in honesty!