GlossyBox oktober

GlossyBox är en prenumerationstjänst där du för 139 kr i månaden inkl. frakt får hem en låda produkter, fullstora produkter samt provstorlekar. Du registrerar dig på hemsidan, gör det lilla profiltestet och så vips får du en låda prylar i månaden som ska passa ditt testresultat. Inga dolda avgifter utöver de 139! Du kan avsluta din prenumeration när du vill utan uppsägningstid.


GlossyBox oktober! Temat denna månad är The Beauty of a Geisha, en spinoff på det japanska skönhetsidealet, beauty director Victorias egen fascination för looken. Hon har valt ut produkter som spelar “vithet och renhet” och även färggladare produkter som bryter av. Jag gillar denna box, det var ett par riktiga fynd i den. Tumme upp!

Vad fick ni i era boxar denna månad?

 

Update: Ni som fick linser i er box, kolla för guds skull upp med en optiker hur era ögon ser ut och om ni kan använda linserna först! Det är inte riskfritt att stoppa saker i något så känsligt som ögonen. Jag har en bekant som fick svåra ögonskador av linser som inte passade, tänk på att ni bara har två ögon, och dem vill ni ha kvar.

 

 

Innehållet i boxen:

Fazer Geisha Dark
En kaka choklad som jag postade i grannens brevlåda på halloween. Hade gärna mumsat själv men eftersom den inte är vego passade jag. Hoppas grannen gillade den!

BareMinerals Flawless Definition Volumizing Mascara (365 kr/10 ml)
En mascara som sägs vara mild och vårdande, parabenfri och är gjord på 100% rena mineraler. Antioxidantrik, innehåller jojoba, sheasmör, ängsört. Skitbra borste och fransarna ser fantastiska ut, men de smular efter några timmar. Tråkigt, jag upplever sällan att mascara smular så jag blev lite förvånad. Utöver det var det inga problem.

Brilliant Smile WhiteningEVO Mouthrinse (198 kr/250 ml)
Munskölj som ska få tänderna att ila mindre och lösa upp plack/motverka karies.

Love & Toast Shower Gel “Dew Blossom”  (fullstorlek, 99 kr/242 ml)
Duschtvål med massa gött innehåll, fri skräp och så är den vegansk. Heja! Innehåller aprikoskärnolja, sheasmör, aloe vera, kamomill och kaprifol. Luktar mjukt och gott, superdryg och löddrar härligt. Flaskan är fin men svår att klämma på, att få ut det sista kan nog bli en kamp.

BeautyBird Luxurious Exfoliating Soap Bar (fullstorlek, 89 kr/75 g)
Tvål med kokosnötsolja och skrubbkorn av aprikoskärna. Luktar tvåligt, står vanilj men jag vet inte riktigt om det. Gott luktar den i alla fall! Även denna är vegansk. Längtar efter att få börja använda den, ska bara tvätta slut på min LUSH-tasstvål först.

Nails Inc. Nail Polish “Victoria” (159 kr/10 ml)
Körsbärsrött jellylack, höll svinbra på naglarna och såg ut som nytt när jag tog bort det. Ni kan se det på naglarna här samt nedan, har en tendens att bli lite flammigt som mörka jellys ofta blir, men det syns mer på bild än i verkligheten. Fint lack i alla fall!

 

Viola, Killer Colours
 1. Omygloss writes

  Snyggt lack du fick!

  Reply

 2. Dess/Drömteori writes

  Amagad, fullkomligt älskar lacket.

  Reply

 3. Sanne writes

  Åh lyckliga du som fick shower gel från Love & toast, ;)
  Jag fick också nagellack från nails inc fast i en guldskimrande nyans, färgen du fick var ju riktigt supersnygg! Fick även den mysiga handtvålen som du fick och munsköljet, sen fick jag Aussie – 3 minute miracle reconstructor och Garnier BB-cream för känslig hud.

  Reply

 4. Racheli writes

  Fick ett rött lack, ljusare än ditt. Hette London tror jag. Och bruna, färgade linser istället för mascaran! Tvålen ska bli spännande och love and toast går från klarhet till klarhet.
  Munsköljen hade kunnat få vara något… Annat:)

  Reply

 5. Mamman writes

  Duschtvålen lät ju underbar och nagellacket var supersnyggt! Grannen lär bli urglad, för den där chokladen är prutt-god! Det var en gubbe på ica som sa till mig att jag skulle ta en kaka för att den var så god, så det gjorde jag :) Och gubben hade god smak…

  Reply

 6. Carolin writes

  Fick nästan precis samma innehåll i min! Fick dock färgade linser istället för mascaran (hade hellre fått mascaran då jag redan använder linser med styrka) och en annan nyans på nagellacket, en mer plommonrosa :)

  Reply

 7. Veronica writes

  Fick nästan samma som dig, men fick linser i stället för mascaran från BM. Linserna ger jag bort tlll någon som redan använder linser, men behåller den där linsbehållaren, eller vad det nu heter, perfekt att ha med sig på resan med ansiktskräm i, så slipepr man kånka med en hel burk/tub. Chokladen får sambon mumsa på då jag äter choklad väldigt sällan. Är nöjd över boxen.

  Reply

 8. Lisa writes

  Fick linser och linsvätska. Skulle aldrig få för mig att använda linser på grund av känsliga ögon. Dvs, väldigt kass box för min del. Känns som mascaran hade varit mer användbar för alla.

  Reply

 9. Linda writes

  Fick linser istället för mascaran också. Fick en 4ml av tate från Nails Inc. Ser ut som du fick fullversion av din? Hade helle tagit en full size än linserna…

  Reply

 10. Bellman writes

  Åh vilket fint lack du fick.. Jag fick ett ljusare rött, tråkigt lack..

  Reply

 11. Cilla writes

  Jag fick en dushgel, munskölj, tvålen, ett nagellack i nån tråkig dammigt lilarosa nyans, och så linser. Använder inte linser iom att jag ser så illa att jag inte ser linserna när de ska sättas in och tas ut iom att de är genomskinliga och osynliga typ. Har undrat om färgade linser skulle hjälpa, och det gjorde det :) Iofs så satt de inte så bekvämt så jag tog ut de rätt fort, men nu vet jag att jag kan kanske skaffa färgade linser för att kunna använda lättare :D Lite tråkigt att få i en box kanske men att prova linser hos optiker är bra mycket dyrare så de pengarna sparade man iallafall

  Reply

 12. Katarina writes

  Gillade också boxen överlag men tycker att det är lite tråkigt att de skickar ut samma sak igen. Har fått lack från det märket förut men i en annan färg. Idén är väl ändå att man ska få testa nya märken.. Lite trist med två tvålar också, spec då det varit duschcreme i så pass många boxar hittills även om jag älskar den jag fick nu. Garnier BB creme som vissa fick har jag fått en gång förut och jag vet att Aussie varit med i någras boxar också. Känns som att risken att man kan få exakt samma produkt som tidigare är stor om de återanvänder märken och liknande produkter framöver också.

  Reply

 13. bella writes

  uschia så otäckt, jag fick linser, men nu vet jag inte om jag vågar testa dem :S mina ögon är allmänt torra och röda och ledsna så det är kanske inte så bra idé!

  tycker att denna låda var rätt skum, och nu när jag inte längre jobbar får det nog bli att skippa dem, kör kanske på nästa låda också :) men sen är det nog slut… har faktiskt inte fått en enda produkt som jag verkligen tokgillat! gillade oriflames ögonkräm men den blev dålig rätt fort, annars inget direkt

  Reply

 14. Sara writes

  Det kanske bara är jag, men hur fräscht kändes det med en box som ska spela på “vithet och renhet”? Rätt märkligt (alternativt helt oreflekterat) citat att skicka ut med boxen…

  Reply

 15. Anna writes

  Ni vet väl att ni kan byta linserna till styrka gratis hos LensOn om ni behöver linsern med styrka? Jag fick Dare Violet, skitcoola på min blå ögon!

  Reply

 16. Johanna writes

  Hej!

  Hur kan man få skador av att använda linser? Jag har inte linser i vanliga fall så jag vet inte om jag kan använda i så fall. :(

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Killer Colours

Contact me:
killercolours@gmail.com

Blog info:
Glossy claws, purrty lips, serious eyebrows and a passion for critical thinking. Beauty blogger from Gothenburg, Sweden.

My name is Viola Holmgren and I've been representing Swedish beauty bloggerism (yes. we're a cult) since 2008. I focus on cruelty free beauty and I love the feeling of finding cool products that have gone under the radar.

Makeup doesn't have rules. The only person who decides what's right or wrong and if you're wearing it or not is you, and that's where my job as a blogger comes in handy. Use my experience as a guide or an inspiration towards finding your own way.

And just to clarify, all reviews and opinions are my own, there is no evil baby demon on my left shoulder who is bribing, forcing or possessing me to write. Reviews are best written in honesty!