Depend Gel Polish

Jag tycker ju att tånagellackning är något av det tråkigaste i skönhetsväg, så jag låter lacket ofta bli riktigt fult innan jag tvingar mig själv till att lacka om. För lite över en månad sedan var jag lycklig nog att få ett startset för Depends gellack som härdar under LED-lampa, och vips var problemet löst! Lacket är snyggt på naglarna vecka efter vecka, men efter ca 6 veckor har nageln växt ut så långt att jag inte tycker att det ser bra ut längre. Så bra håller det.

Startkitet kostar 469 kr, utöver det måste man köpa sina färgade gellack (finns 24 att välja på) för 79 kr/st och en gellackremover för 35 kr. Observera alltså att remover+färglack inte följer med i starkitet.

 

Painting toenails is probably one of my least favourite things to do, so I often let it get quite damn ugly before I force myself to re-polishing. About a month ago I was lucky to recieve a starter kit for the Depend gel polishes that you cure under a LED lamp, and there’s the solution! The polish stays nice looking week after week, but after about 6 weeks the nail has grown so much that it doesn’t look good anymore. It’s that good.

Not sure if you can find this outside of Sweden but you buy a starter kit, then the coloured gel polishes and gel polish remover separately.

 

Viola, Killer Colours
 1. Mamman writes

  Jippiii, tår :) Vad spännande det lät det med LED-lampan. Snyggt tå-lack också.

  Reply

 2. Rute writes

  Yeah gel polish is pretty cool if you want to stay with the same color for some weeks without worrying about it :)

  Reply

 3. Anna writes

  Har varit såå nyfiken på hur värt detta är! Kan du inte göra en recension på hur det funkar på fingernaglarna också? :)

  Reply

 4. Miranda writes

  Snälla du gör en lite längre recension!
  Står och funderar över om det funkar så smidigt
  På fingrarna som de på depend säger.
  T.ex. Om det verkligen håller på händerna
  I 3 veckor, om det är svårt att få bort sen med
  borttagningsmedlet, om det skadar på nageln mm.
  Du har en grym blogg, hade varit guld värt att få lite svar
  Från en som inte jobbar p depend eller Åhléns typ (och vill sälja…)

  Kram!

  Reply

 5. Aidas MakeUp writes

  Jag är superintresserad av detta paket men väntar nog lite … För mig är det intressant att veta hur många appliceringar de där bas/under/över-lacken samt borttagningen håller, man vill ju inte köpa nytt hela tiden. Men att den håller så länge på naglarna som du skriver verkar ju fantastiskt!

  Reply

 6. Mila writes

  Tänkte önska en video: dina favoritläppstift.
  Jag är så sugen på att köpa några läppstift i olika nyanser, och skulle behöva lite tips! Älskar de flesta du använder men om du har några riktiga favvosar!

  Reply

 7. Rim writes

  Hej finaste Viola! Det var jag som kom fram till dig på Åhlens idag, ber om ursäkt för min extrema tafatthet och mitt pinsamma försök till att berömma din blogg. Var på väg att be om hjälp när vi möttes men blev typ helt starstruck samt stum av din underskönhet så tänkte ta frågan här ist!
  (copypastear lite från en fråga jag ställde till pojkfröjen)

  Jag suger på att urskilja olika doftnoter så vet inte riktigt vad jag gillar. Trots det har jag känsligt doftsinne och får lätt huvudvärk samt kan känna mig överväldigad av väldigt starka, kryddiga och “kemiska” dofter(samt patchouli av någon anledning!!)!

  Älskar all glamour, dekadens, mystik, helt enkelt ALLT kring dofter och parfymskapande. Speciellt kring nischparfymer och de lite mer historikst anrika parfymhusen. Dock… (och det här gör nästan ont i hjärtat att erkänna) så har jag noll känsla för parfymnoter. Kan inte urskilja doftnoter hur mycket jag än försöker trots att jag är extremt KÄNSLIG för dofter. Är liksom alltid den som “vad är det som luktar?” “visst bakade du kanelbullar igår” när jag kramar någon osv. När det gäller parfym har jag extremt svårt :( allt lukar bara kemiskt och antingen gott eller dåligt. Har därför blivit tvungen att hålla mig till kändisparfymhyllorna när det gäller parfymköp trots att jag hela tiden kastar längtansfyllda blickar till de stora parfymhusen och drömmer om exklusiva kitschparfymer.

  Undrar om det går att hitta någon parfym som jag kan tolerera utan att gå runt och dofta som massproducerat, tuggummituggande jailbait? Tre parfymer som jag älskar är “Tresor in Love” av Lancome “Flora Gorgeus Gardenia” av Gucci samt “Cosmic Radiance” a Britney Spears i. Vill gärna utöka min samling och helst hålla mig borta från topp 100 men ändå något milt?

  Kraaaaam <3

  / Virriga tjejen

  Reply

 8. Katja writes

  Verkar intressant, vill helt klart prova! Som andra skrivit vore det kul om du skrev en lite längre recension, hur det funkar på fingernaglarna och om det är svårt att få bort :)

  Reply

 9. Tess writes

  Hi, love your blog!
  What is the brand/model of the LED lamp you use and do you remember the price?
  Thanks!

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Killer Colours

Contact me:
killercolours@gmail.com

Blog info:
Glossy claws, purrty lips, serious eyebrows and a passion for critical thinking. Beauty blogger from Gothenburg, Sweden.

My name is Viola Holmgren and I've been representing Swedish beauty bloggerism (yes. we're a cult) since 2008. I focus on cruelty free beauty and I love the feeling of finding cool products that have gone under the radar.

Makeup doesn't have rules. The only person who decides what's right or wrong and if you're wearing it or not is you, and that's where my job as a blogger comes in handy. Use my experience as a guide or an inspiration towards finding your own way.

And just to clarify, all reviews and opinions are my own, there is no evil baby demon on my left shoulder who is bribing, forcing or possessing me to write. Reviews are best written in honesty!