Lipgloss craze

Igår var min brevlåda fylld av läppglans (och leggings), jag var tvungen att skratta åt mängden när jag hällde ut allt på köksbordet. Världens bästa postdag.

Övre raden är de nya Marcel Marongiu-glossen från Oriflame. En serie halvskira fruktiga gloss som inte är klistriga. De 80talsklingande illustrationerna på tuberna är vad som sålde min själ på en sekund, jag menar, kolla damen på den persikofärgade tuben, hon är nog anledning för att man ska vilja köpa glosset.. Samma med byxdressen till vänster. Dessa kommer ut den 19:e december.

Undre raden är ett miniset av High Flying Gloss från Benefit. Färgerna är skapade för att matcha varsitt av de välkända Benefit-rougen med samma namn. Jag har velat testa dessa länge och nu nör jag såg paketet med (förhållandevis stora) minis till ett toppenpris var det dags att slå till. De är helt oklistriga utan att vara kladdiga och läpparna känns superlena med dem på, jag är så imponerad av hur dessa känns på.  De är halvskira men det är så jag föredrar mina gloss.

 

Yesterday my mailbox was filled with lipglosses (and leggings), I laughed at the amounts when I poured it all out on my table. Best mail day ever.

The top row is the new Marcel Marongiu lipglosses from Oriflame. A series of semi sheer fruity glosses that don’t feel sticky. The 80′s styled illustrations on the tubes is what straight off sold my soul, I mean, look at the lady on the peach one, she’s enough of a reason to buy the gloss.. Same with the pants suit on the left. These will be out December 19th.

Bottom row is the Benefit High Flying Gloss mini set. Every shade is created to match one of the well known Benefit blushes with the same names. I’ve been wanting to try these glosses for so long and when I saw the pack of (rather big) minis for an awesome prize I had to give them a go. They’re totally non sticky without being goopy and the lips feel ultra smooth with them on, I’m super impressed by the feel of them. They’re semi sheer but I like my glosses that way.

 

Viola, Killer Colours
 1. jennyi writes

  Hej!

  Köpte ett läppstift från Kicks efter att jag hittat det på din blogg. Det i färgen Black Caviar. Sjukt snygg färg men det glider väldigt mkt utanför mina läppar. Vad är ditt bästa tips för att det ska stanna på läpparna och inte kladdas ut runt? Nån bra läpp penna eller? :)

  Gillar verkligen din blogg måste jag säga, riktigt grymma sminkningar!

  Reply

 2. Emma writes

  De nya från Oriflame ser inte dumma ut dom, väldigt läckra tuber. Av Benefit har jag Dandelion och Dallas funderar starkt på Sugarbomb också – väldigt mjuka och sköna!

  Reply

 3. Mamman writes

  Vilken underbar post! De övre var verkligen fina tuber.

  Reply

 4. Mimedus writes

  Själv hade jag hellre valt att få de där läpglansen istället för räkningen som damp ner idag… :)

  Reply

 5. Omygloss writes

  Oh, blev inte mindre sugen på benefit-läppglansen efter detta inlägget!

  Reply

 6. Jenny writes

  Jag har länge varit sugen på Coralista-serien från Benefit, du råkar inte ha testat/hört något om deras stainer och hur den sitter?

  Reply

 7. Emilia writes

  Vore kul att se hur alla dessa ser ut på läpparna!^^

  Reply

 8. Dandelion - Killer Colours | Rodeo Magazine writes

  [...] sjukt bra glossen från Benefit figurerar vilket de gjort i stort sett varje dag sedan de dök upp. Recap i slutet på månaden [...]

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Killer Colours

Contact me:
killercolours@gmail.com

Blog info:
Glossy claws, purrty lips, serious eyebrows and a passion for critical thinking. Beauty blogger from Gothenburg, Sweden.

My name is Viola Holmgren and I've been representing Swedish beauty bloggerism (yes. we're a cult) since 2008. I focus on cruelty free beauty and I love the feeling of finding cool products that have gone under the radar.

Makeup doesn't have rules. The only person who decides what's right or wrong and if you're wearing it or not is you, and that's where my job as a blogger comes in handy. Use my experience as a guide or an inspiration towards finding your own way.

And just to clarify, all reviews and opinions are my own, there is no evil baby demon on my left shoulder who is bribing, forcing or possessing me to write. Reviews are best written in honesty!