Jordana “Fairy Dust”

Ibland är det kul att bryta av mörka/starka färger med att bära något lätt på naglarna. Rosa glitter med holografiska partiklar, Fairy Dust från Jordana! Kul men inte “in your face” sådär. Under har jag ett tunt lager My Very First Knockwurst från OPI bara för att ta ut missfärgningen i mina naglar från allt lackande. Och så två lager glitter samt överlack på det då.

Fairy Dust finns att köpa på Cherry Culture för några få dollar.

Edit: Efter en kommentar från Josefin så inser jag att detta är mycket likt Teenage Dream från OPI. Snacka om budgetval!

 

Sometimes it’s nice to exchange the dark/bright coloured nail polishes for something light. Pink glitter with holographic particles, Fairy Dust from Jordana! Fun but not in your face. Underneath I’m wearing a thin coat of My Very First Knockwurst from OPI just to blank out my polish discoloured nails.And then two coats of glitter and a top coat.

Fairy Dust is available at Cherry Culture for a few dollars.

Edit: After a comment from Josefin I realized how similar this one is to Teenage Dream from OPI. What a budget alternative!

 

Viola, Killer Colours
 1. Josefin writes

  Vet du om det är det en dupe till OPI Teenage dream? Jag har nämligen letat efter en sådan.

  Reply

  • Viola, Killer Colours writes to Josefin

   Josefin: Jag har inte Teenage Dream men enligt framgooglade bilder verkar det faktiskt jättelikt! Och då är jag den som tycker att minsta lilla detalj kan skilja två lack åt totalt. Och om du mot förmodan kan hitta något som är mer likt så kostar detta inte många tior ändå!

   Reply

 2. virginia writes

  Nice colour¡¡¡¡

  baci

  Reply

 3. Mamman writes

  Åh, vilket sött! :)

  Reply

 4. Jeanatte writes

  Such a beautiful polish on its own! Love it!

  Reply

 5. josefine writes

  det är en EXAKT kopia på teenage dream! jättefint!

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Killer Colours

Contact me:
killercolours@gmail.com

Blog info:
Glossy claws, purrty lips, serious eyebrows and a passion for critical thinking. Beauty blogger from Gothenburg, Sweden.

My name is Viola Holmgren and I've been representing Swedish beauty bloggerism (yes. we're a cult) since 2008. I focus on cruelty free beauty and I love the feeling of finding cool products that have gone under the radar.

Makeup doesn't have rules. The only person who decides what's right or wrong and if you're wearing it or not is you, and that's where my job as a blogger comes in handy. Use my experience as a guide or an inspiration towards finding your own way.

And just to clarify, all reviews and opinions are my own, there is no evil baby demon on my left shoulder who is bribing, forcing or possessing me to write. Reviews are best written in honesty!