Skönhet

Pretty Pastels

Många av er har velat se en look med Pretty Pastels-paletten från MUA som jag visade för strax över en vecka sedan, och det är klart att jag varit toksugen på att testa den på ögonen! Den mjuka färgskiftningen är svår att fånga på bild i detta vintermörker, så för att ge lite mer klarhet kan vi gå igenom makeupen lite snabbt. Skuggorna är nämnda i sin nummerordning i paletten.

På övre ögonlocket har jag nr 2 med 10 i globlinjen, undre fransraden 4 och 5, inre ögonvrån 7, yttre ögonvrån 11. Så övre ögonlocket är åt det persikorosalila hållet medan undre är blågrönt, och en gul highlight i inre ögonvrån. Ett subtilt och elegant sätt att bära en regnbågsfärgad makeup till vardags.

På läpparna har jag ett Lip Lacquer från Lumene, en av mina absoluta favoriter just nu. Superpigmenterade läpprodukter som ser ut som stift+glans i ett! Jag testade dem för Daisy Beauty Awards förra året och blev fast, och nu under mellandagsrean hittade jag dem för 49 kr/st så jag köpte två till, däribland detta. En mellanrosa med lätt dragning mot beige, jättebra vardagsfärg!

 

Many of you wanted to see a look with the Pretty Pastels palette from MUA that I showed you about a week ago, and of course I’m just as curious to try it on my eyes! The soft colour shift is hard to capture in pictures when it’s so dark outside, so to give the look some clarity I’m going through the makeup quickly. The shadows are mentioned in their numerical order from the palette.

On the upper lid I’m wearing 2 with 10 in the crease, lower lashline 4 and 5, inner corner 7, outer corner 11. So the upper lid is peachy pinky purple while the lower lid is blue green, and a yellow inner corner highlight. A subtle and elegant way to wear a rainbow look during the day.

On my lips I’m wearing a Lip Lacquer from Lumene, one of my absolute favourites right now. Super pigmented lip products that look like lipstick+gloss in one! I tested them for Daisy Beauty Awards last year and got stuck, and now during the mid-season sale I found them for half the price so I bought two more, one of them was this one. A medium pink with a slight beige tint, really great everyday colour!

 

 

Face:

 • Sleek MakeUP New Skin Revive Foundation – Oatmeal
 • OCC Skin Conceal – Y0
 • Pumpkin & Poppy Full Coverage Foundation – Rice Paper
 • Illamasqua Powder Blusher – Tremble
 • LUSH Skin Tint – Feeling Younger (as a highlighter)

Brows:

 • Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel – Granite

Eyes:

 • Makeup Academy (MUA) Eyeshadow Palette – Pretty Pastels
 • Lotus Organic Mascara – Brown

Lips:

 • Lumene Lingonberry Lip Lacquer – 8

Perfume of the day:

 • L’Occitane – Ambre (dry woodsy amber with soft vanilla)
Viola, Killer Colours
 1. Mint-Water writes

  Wow, I love your Illamasqua Powder Blush <3 And the pastels tones of this palette are so pretty :)

  Reply

 2. Felicia writes

  Åååh, dina läppar är ju helt perfekta!

  Reply

 3. Stella writes

  Skulle du kunna göra en recension på Sleek-foundationen du använder här? :)

  Reply

 4. Mamman writes

  Åh, de såg verkligen ut som en palett med vår! Jättevackert läppstift!

  Reply

 5. Quatrine writes

  So fresh! Beautifullllll !!!!

  Reply

 6. Jana writes

  So pretty :) lip color is amazing!

  Reply

 7. Jen writes

  Wow, the pastels are quite flattering on you and that lip lacquer is gorgeous! You look great :)

  Reply

 8. Mia - Makeupartist writes

  jättefint på dig =) Passade jättebra.

  Reply

 9. Emilie writes

  Åh, vad fint och pastelligt! Vad sugen jag blev på att leta fram lite pasteller. Men jag är så kass på att vara mjuk på handen med mina skuggor så jag får aldrig till det där mjuka resultatet som du alltid lyckas med :P

  Reply

 10. Emilie writes

  Åh, jag måste ju tillägga – kunde inte hålla mig från lumenes Lip Lacquer när du visade nr 8 (jag har ett sedan tidigare), nyansen var ju kalasfin.

  Reply

 11. Ryu Dilong writes

  Marvelous, Viola, as always! Loves to you :)

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Killer Colours

Contact me:
killercolours@gmail.com

Blog info:
Glossy claws, purrty lips, serious eyebrows and a passion for critical thinking. Beauty blogger from Gothenburg, Sweden.

My name is Viola Holmgren and I've been representing Swedish beauty bloggerism (yes. we're a cult) since 2008. I focus on cruelty free beauty and I love the feeling of finding cool products that have gone under the radar.

Makeup doesn't have rules. The only person who decides what's right or wrong and if you're wearing it or not is you, and that's where my job as a blogger comes in handy. Use my experience as a guide or an inspiration towards finding your own way.

And just to clarify, all reviews and opinions are my own, there is no evil baby demon on my left shoulder who is bribing, forcing or possessing me to write. Reviews are best written in honesty!