Skönhet

Picture Polish “Amethyst”

Kolla, jag bär lila igen! Det är ju som sagt långt ifrån min favoritfärg på naglarna men här har vi faktiskt en godkänd nyans. Amethyst från Picture Polish! Det är lite dammigt mediumlila med skimmerflecks i, alltså inte den där läskiga billack-looken jag så ofta tycker att skimriga klarlila lack har. Det är lite av ett kameleontlack så beroende på ljus upplevs det som varmare/kallare/ljusare/mörkare.

Snälla Wenche på Norway Nails har skickat mig några lack från deras kommande webshop, däribland detta. Tack snälla! Norway Nails ska slå upp sina internet-dörrar den 1:a februari och kommer då sälja fräsiga indiemärken som är svårare att få tag på i Norden. Märken vi kommer få se är t.ex. Cirque, Rainbow Honey, Bundle Monster, Femme Fatale, Nubar, A-England, Nailstation, Picture Polish och Ozotic. Hur peppigt är inte detta?

 

Look, I’m wearing purple again! As I’ve said before it’s far from my favourite nail colour but here’s actually an okay shade. Amethyst from Picture Polish! It’s a slightly dusty medium purple with shimmer flecks in it, so it doesn’t have that freaky car paint look that I often see in shimmery purples. It’s a bit of a chameleon so depending on light it appears warmer/cooler/lighter/darker.

Kind Wenche at Norway Nails has sent me some polishes from their upcoming webshop, this one for example. Thank you so much! Norway Nails will open their internet doors on February 1st, and they’ll sell indie brands that are harder to find for us up north. Brands that we’ll see are for example Cirque, Rainbow Honey, Bundle Monster, Femme Fatale, Nubar, A-England, Nailstation, Picture Polish and Ozotic. How awesome is that?

 

Viola, Killer Colours
 1. Mia writes

  Oj så fin färg :)

  Reply

 2. Kim writes

  Vart köper/beställer man NYX blush taupe? Vart beställer man NARS, hittar ingen hemsida som säljer och sedan levererar till Sverige??

  Reply

 3. Hanna writes

  Kim: NYX säljs i sverige men är ganska dyrt om man jämför med t,ex. cherryculture.com. NARS skulle jag nog rekommendera hqhair.com, men vet inte var Viola brukar köpa från?

  Reply

 4. linda writes

  Hej Viola! Jag undrar om du känner till en bra kritvit matt ögonskugga? Använder för tillfället MUS “white” men jag tycker den inte blir kritvit nog och försvinner efter någon timme trots too faced’s primer.
  Tack för en superblogg! :)

  Reply

 5. Jen writes

  What a unique-looking shade! Love the silver shimmer :)

  Reply

 6. Julia, Junes abstracts – Schampo är för fegisar writes

  Åh, schysst med en nordisk indiebutik! Dessutom öppnar den på min födelsedag, tjoho! Superfint lack dessutom.

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Killer Colours

Contact me:
killercolours@gmail.com

Blog info:
Glossy claws, purrty lips, serious eyebrows and a passion for critical thinking. Beauty blogger from Gothenburg, Sweden.

My name is Viola Holmgren and I've been representing Swedish beauty bloggerism (yes. we're a cult) since 2008. I focus on cruelty free beauty and I love the feeling of finding cool products that have gone under the radar.

Makeup doesn't have rules. The only person who decides what's right or wrong and if you're wearing it or not is you, and that's where my job as a blogger comes in handy. Use my experience as a guide or an inspiration towards finding your own way.

And just to clarify, all reviews and opinions are my own, there is no evil baby demon on my left shoulder who is bribing, forcing or possessing me to write. Reviews are best written in honesty!