Skönhet

Budgetalternativ till lyxig ansiktsborste!

Den snedskurna foundationborsten från Shiseido är en omtalad ansiktsborste, och nu har KICKS släppt en budgetvariant som ser ut att vara.. ja.. identisk! Vi får rusa och känna vad den går för.

 

Swedish KICKS released a budget version of the slanted foundation brush from Shiseido.

 

Viola, Killer Colours
 1. Dess/Drömteori writes

  Oj! Trevligt! En sån jag är ute efter också.

  Reply

 2. Des writes

  Jag kände på den i höstas på pressfrukosten, den är supermjuk och mysig mot huden! Ska nog ta och köpa den.

  Reply

 3. Leather & Ice Cream writes

  I wish we had that brand in Spain, I wanna try that brush!

  xoxo

  Reply

 4. Sofia writes

  Kan intyga att den är bra. Har inte jättemycket erfarenhet av den här typen av borstar då jag tidigare använt mig av mineralfoundation. Nästan ingen produkt alls blir kvar i borsten, den ger ett jämnt resultat, det går snabbt och i och med att så pass lite produkt blir kvar i den är den väldigt lättrengjord.
  Känns som att Kicks vill utmana Sephora med dom här nya borstarna, och än så länge ser det bra ut.

  Rekommenderas varmt!

  Reply

 5. Silke writes

  Can you order this brand online? :D

  Reply

 6. Moa writes

  Jag är jättedålig på borstar, kan man använda den till flytande foundation alltså? Jag är i stort behov av en ny foundationborste nämligen! :)

  Reply

 7. Josefine writes

  Helt fantastisk blogg du har! :) Du är sjukt bra på att sminka dig fint. Jag undrar om du skulle ha lite budget-sminktips för en fattig student som ändå vill vara fin? Jag är nämligen på jakt efter en foundation som skulle gå att använda dagligen, så någon som är rätt snäll mot hyn, men som samtidigt täcker och mattar ner då jag har lite problemhy, röda partier och blir oljig ganska lätt. Priset får vara av lite högre klass, bara den är dryg och snäll mot hyn! :) Är rätt så ljushyad, btw.

  Hoppas jag inte ställde världens besvärligaste fråga, men du är så duktig och insatt så vore roligt att höra vad du säger!

  Reply

 8. symetris writes

  Den är amazeballs, I tell you!

  Reply

 9. bella writes

  spännande! jag har en annan foundationborste från kicks som är jättebra! har ingen aning om vad den egentligen är till för, men den är super! men nu börjar den bli lite svårtvättad så denna kanske man skulle spana in! tack för tipset!

  Reply

 10. Zabine writes

  Har båda och är imponerad av kicks egna men shiseidos är 10 gånger mjukare.

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Killer Colours

Contact me:
killercolours@gmail.com

Blog info:
Glossy claws, purrty lips, serious eyebrows and a passion for critical thinking. Beauty blogger from Gothenburg, Sweden.

My name is Viola Holmgren and I've been representing Swedish beauty bloggerism (yes. we're a cult) since 2008. I focus on cruelty free beauty and I love the feeling of finding cool products that have gone under the radar.

Makeup doesn't have rules. The only person who decides what's right or wrong and if you're wearing it or not is you, and that's where my job as a blogger comes in handy. Use my experience as a guide or an inspiration towards finding your own way.

And just to clarify, all reviews and opinions are my own, there is no evil baby demon on my left shoulder who is bribing, forcing or possessing me to write. Reviews are best written in honesty!