Skönhet

Illamasqua Divine, Succubus & Sangers

Jag och Marlene sambeställde Illamasqua för ett tag sedan, och jag gick rätt hårt åt den stundande rean. Av mina sex beställda produkter var endast en till fullpris, och det var Brow and Lash Gel som jag råförbrukar. Sjukt älskad men tråkig att köpa ni vet. Utöver bryngelén och dessa tre läpprodukter köpte jag även två lack och dem ska ni få se senare!

Sheer Lipgloss “Divine”
Ett flamingorosa gloss utan skimmer, halvskirt. Har neonkänsla men är absolut inte neon, det har snarare den där ljuvliga “vit-mättade” looken som många av Illamasquas färgstarka produkter har. Huvudsaklig anledning till att jag länge varit så sugen på det? Harris Glen Milstead aka Divine. Vill tro att det är avsikten bakom namnet, liksom hallå, det är till och med flamingorosa?

Intense Lipgloss “Succubus”
Rödaste röda glosset. Ett dopp och två svep med penseln på bilden nedan, fattar ni hur färgstarkt detta är? Glossigt som attan är det också. Himla nyfiken på att testa det. Släpptes med alla hjärtans-kollektionen Throb år 2011.

Lipstick “Sangers”
Rött matt läppstift som enligt mitt öga är neutralt med en tegelvarm dragning. Systerstift till Box från samma märke. Lite grynigt i känslan men är kanske bättre på läpparna, vi får välan se. Detta stift släpptes också med Throb-kollektionen.

 

Marlene and I ordered some Illamaqua stuff together a while ago, and I went crazy on the sale section. Out of my six ordered products only one was full prized, and it was Brow and Lash Gel which I go through regularly. Very loved but boring to buy you know. Apart from the brow gel and these three lippies I also got two polishes, and I’ll show you those later!

Sher Lipgloss “Divine”
A flamingo pink gloss without shimmer, semi sheer. Has a neon feel but is absolutely not neon, it has more of that lovely “whitened” feel that many of the bright Illamasqua products have. Main reason to why I’ve wanted this: Harris Glen Milstead aka Divine. I want to believe that it’s the thought behind the name, I mean hello, it’s even flamingo pink?

Intense Lipgloss “Succubus”
The reddest red gloss. One dip and two brush swipes in the picture below, can you even take in how bright that is? Glossy as heck too. I’m looking forward to trying it out. Released with the Valentines collection of 2011 called Throb.

Lipstick “Sangers”
Red matte lipstick which according to my eye is neutral but pulls a tad warm and brickish. Lipstick sister with Box from the same brand. A bit grainy in texture but maybe it’s better on the lips, we’ll see. This one was also released with the Throb collection.

 

Illamasqua Sheer Lipgloss “Divine”, Intense Lipgloss “Succubus”, Lipstick “Sangers”.

Viola, Killer Colours
 1. Louice writes

  Herrejäklar vilken pigmentering i det röda glosset! Och vilket dösnyggt läppstift, åååh!

  Reply

 2. Larissa Dardania writes

  OMG the last two are amazing. I need ♥♥♥

  Reply

 3. Phyrra writes

  I love the look of Succubus!

  Reply

 4. Danny writes

  Wow! Succubus and Sangers look so amazing! Can’t wait to see you wearing them!

  Reply

 5. Constanze writes

  Beautiful shades, they look amazing! ♥
  xx

  Reply

 6. Sofie writes

  Ser helt fantastiska ut alla tre! :D

  Reply

 7. Ryu Dilong writes

  Oh My God. Succubus is a heavenly freakin’ bloody glossy shade… Love at first sight!

  Reply

 8. Jen writes

  Wow, these are so pigmented and lovely! Succubus looks like such a bold, lush red. Love it! :)

  Reply

 9. Karolina writes

  oh my god the lipstick!!!!! I need it!

  Reply

 10. Aidas Make Up writes

  Give meeee Succubus!!

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Killer Colours

Contact me:
killercolours@gmail.com

Blog info:
Glossy claws, purrty lips, serious eyebrows and a passion for critical thinking. Beauty blogger from Gothenburg, Sweden.

My name is Viola Holmgren and I've been representing Swedish beauty bloggerism (yes. we're a cult) since 2008. I focus on cruelty free beauty and I love the feeling of finding cool products that have gone under the radar.

Makeup doesn't have rules. The only person who decides what's right or wrong and if you're wearing it or not is you, and that's where my job as a blogger comes in handy. Use my experience as a guide or an inspiration towards finding your own way.

And just to clarify, all reviews and opinions are my own, there is no evil baby demon on my left shoulder who is bribing, forcing or possessing me to write. Reviews are best written in honesty!