Skönhet

Royal Blue

Igår bar jag en makeup där endast två av produkterna var öppnade sedan tidigare, alltihop bortsett från concealern och browfixet är nya grejer som kommit under tiden jag var uppe i Umeå! Helt sjukt kul, det har ramlat in vårkollektioner, vidgade linjer, nyformuleringar etc. i brevlådan så att jag nästan drunknar och jag är döpeppad på att komma igång med testandet. Naglarna blev rosa med glitter på. Inte riktigt min drömmanikyr men rolig är den!

Nya produkter ur makeupen (i kortast möjliga drag): Mascara från IsaDora, ger ljuvlig volym och längd plus att den är KLARBLÅ. Eyeliner från IsaDora, hade en för länge sedan, älskade då och älskar nu. Krämbrynprodukt från Silk Naturals, skitbra färg, skön textur. Eyebrow Lifter från IsaDora, ljus matt penna att lägga under brynet, lite väl matt kanske, men fräsch effekt. Foundation från Meow Cosmetics, har bara testat den skira formulan tidigare men älskar denna med hög täckning precis lika mycket. Rouge från IsaDora, fin färg men dammigt och torrt, fäste dåligt på huden, inte förtjust. Gloss från IsaDora, bra nudefärg som inte är det minsta orange.

 

Yesterday I wore a makeup look where only two products were opened since before, all of them except for the concealer and brow fix are new products that arrived while I was up in Umea! I love this, loads of spring collections, extended lines, new formulations etc. landed in my mailbox to the level of me nearly drowning in them and I’m insanely eager to start testing it all. Nails turned out to be pink with glitter, not really my dream manicure but it was fun!

New products from the makeup (as shortly as possible): Mascara from IsaDora, gives lovely volume and length plus it’s BRIGHT BLUE. Eyeliner från IsaDora, had one long ago, loved it then and love it now. Cream brow product from Silk Naturals, great color, nice texture. Eyebrow Lifter from IsaDora, a matte light pencil to apply underneath the brow, maybe a tad too matte but a fresh effect. Foundation from Meow Cosmetics, I’ve only tried the sheer formula but I love this high coverage one just as much. Blush from IsaDora, nice colour but very dusty and dry, adhered badly to the skin, not very fond of it. Gloss from IsaDora, lovely nude that isn’t orange at all.

 

 

 

Face:

 • Meow Cosmetics Flawless Feline Foundation – 1-Sleek Siamese
 • OCC Skin Conceal – Y0
 • IsaDora Perfect Powder Blusher – Pink Blossom

Brows:

 • Silk Naturals Brow Cream – Medium Ash
 • Illamasqua Brow & Lash Gel

Eyes:

 • IsaDora Flex Tip Eyeliner – Carbon Black
 • IsaDora Build-Up Mascara Extra Volume – Royal Blue
 • IsaDora Eyebrow Lifter

Lips:

 • IsaDora Moisturizing Lip Gloss – Noisette

Nails:

 • IsaDora – Rosette
 • Rainbow Honey – Hanami (two coats)

Perfume of the day:

 • Comme des Garcons – Zagorsk(balmy birch & pine, cold vegetables, iris. unisex and melancholic)
Viola, Killer Colours
 1. Alma writes

  Söt nagelkombo :)

  Reply

 2. Emma writes

  Vet ju att du är väldigt mån om Cruelty Free och nu har väl EU (om jag förstått det rätt) fått igenom att ingen kosmetika som säljs får vara djurtestad varken i EU eller någon annanstans. Skulle vara kul att få ett inlägg om detta från dig, typ hur du tror det kommer påverka sminkindustrin osv :)

  Reply

  • Viola, Killer Colours writes to Emma

   Emma: Nämnde detta på min Facebooksida, gå in där och kika. Tror i korthet inte att det kommer påverka mycket tyvärr, kryphålen är påtagliga.

   Reply

 3. Bikira Roni writes

  OMG, you look beautiful. i love your eye make up and your candy pink nails too :)
  (roni)

  Reply

 4. Jana writes

  wow your nails are so long!

  Reply

 5. cecilia writes

  Hur hög täckning skulle du säga foundationen har? Använder just nu den i Pampered formulan, men känner att den inte rikigt räcker till. Har hört att den med högre täckning lätt kan bli väldigt pudrig, hur upplevde du den att använda?

  Reply

  • Viola, Killer Colours writes to cecilia

   Cecilia: Nu har jag bara använt Pampered och Flawless en gång var, men kan sådär på rak arm säga att jag upplever gapet mellan Pampered (medium) och Flawless (hög) större än Pampered (medium) och Purrfect (lätt). Jag känner nästan att jag hade kunnat utesluta Pampered när jag ändå har Purrfect eftersom de är så snarlika. Kort sagt: Du upplever nog bra skillnad mellan varianterna!

   Reply

 6. Linda writes

  Har blivit himla sugen på glosset från IsaDora faktiskt :)

  Reply

 7. Sue writes

  loving the bold wing Viola!
  I have 2 rainbow honey nail polishes they are so cute :)

  Reply

 8. Jen writes

  Love the dramatic cat eye, and the blue mascara is a lovely, unexpected touch. Looks great! :)

  Reply

 9. Leopardcookie writes

  Har du provat make up stores färgade mascara? Den finns i turkos och rosa och det är så sjukt mycket pigment i den så man får klarblå fransar även om de är mörka :)

  Reply

 10. Cuntless Lux writes

  har ganska nyligen börjat följa din blogg och jag måste lämna en kommentar och säga hur mycket jag uppskattar den! Din blogg är så inspirerande och du är verkligen duktig på smink! Så himla bra!

  Stor kram på dig

  Reply

 11. mimedus writes

  vad fin du är med breda eyeliner streck! :)

  Reply

 12. Jessica writes

  Hej!
  Vart har du köpt den där Silk naturals brow cream? Blev väldigt sugen på att prova den!! Så vet du vart finns den finns att köpa/beställa? =)

  Mvh/ Jessica

  Reply

 13. Isabela (Fusels) writes

  You look absolutely gorgeous wearing a feline flick! It suits you very well and the blue mascara is also very interesting :)

  Reply

 14. Elin writes

  Kan inte du testa röd mascara?

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Killer Colours

Contact me:
killercolours@gmail.com

Blog info:
Glossy claws, purrty lips, serious eyebrows and a passion for critical thinking. Beauty blogger from Gothenburg, Sweden.

My name is Viola Holmgren and I've been representing Swedish beauty bloggerism (yes. we're a cult) since 2008. I focus on cruelty free beauty and I love the feeling of finding cool products that have gone under the radar.

Makeup doesn't have rules. The only person who decides what's right or wrong and if you're wearing it or not is you, and that's where my job as a blogger comes in handy. Use my experience as a guide or an inspiration towards finding your own way.

And just to clarify, all reviews and opinions are my own, there is no evil baby demon on my left shoulder who is bribing, forcing or possessing me to write. Reviews are best written in honesty!