Skönhet

Nouba Plumping Gloss Stick – 411

Jag har inte burit det i något blogginlägg ännu, men ett av mina favoritläppstift i vinter har varit 411 från Nouba, något jag sprang på inne på Apoteket innan jul och tänkte “VAD är det DÄR?”. Snabbt hamnade det i plastpåsen tillsammans med plåstren och värktabletterna. Den varmt rödrosa basen lyses upp av ett kallt magentaskimmer vilket ger ett färgen ett iögonfallande djup.

Plumping Gloss Stick låter värre än vad det är, det är inte en av de där läskiga pirrande plumperprodukterna utan en närande formula som sägs stimulera den naturliga kollagenproduktionen i läpparna vid upprepad användning. Jag skulle helst säga att läpparna ser plumpade ut på grund av den ljuvliga wetlooken. Det är perfekt för vintertorra läppar eftersom det är så återfuktande och blankt, det slätar duktigt ut nariga läppar och får dem att se mjuka ut.

Finns på Apoteket för 195 kr.

 

I haven’t worn it in a blog post yet, but one of my favourite lipsticks this winter has been 411 from Nouba, I ran into it at my pharmacy before christmas and thought “WHAT is THAT?”. It quickly made its way into the bag with my band aids and painkillers. The warm reddish pink base brightens up by a cool toned magenta shimmer which gives the colour an eyecatching depth.

Plumping Gloss Stick sounds worse than it is, it’s not one of those creepy tingly plumper products, it’s a nourishing formula that’s said to stimulate the natural collagen production in your lips after frequent use. I would say that the lips look plumped because of the lovely wetlook. It’s perfect for dry winter lips because it’s so moisturizing and shiny, it smooths uneven lips out very well and makes them look soft.

 

Viola, Killer Colours
 1. Linda writes

  Ser väldigt fint ut :) jag önskar jag var modigare med starka läppfärger :)

  Reply

 2. Dess/Drömteori writes

  Det där ser verkligen helt cray-cray ut på ett bra sätt…

  Reply

 3. Karolina writes

  its such a unique colour!

  Reply

 4. Aidas MakeUp writes

  Ett gloss jag INTE hade bangat!

  Reply

 5. Linnea - Makeup for Dummies writes

  Jag dök in på ett Apotek i Umeå häromveckan och blev glatt överraskad av all makeup som faktiskt fanns där, verkligen ett uppsving på den fronten!
  Och Nouba har ju verkligen helläckra stift!

  Reply

 6. Linda writes

  Förbaskat snygg färg!

  Reply

 7. Jen writes

  Wow, this is absolutely beautiful! I’m such a sucker for hot pink/fuchsia lipsticks and this one looks lovely. Thanks for sharing! :)

  Reply

 8. Laura writes

  Hej!
  Har du provat den här borsten från kicks? Vad tyckte du?

  http://rodeo.net/killercolours/2013/01/14/budgetalternativ-till-lyxig-ansiktsborste/

  kram !

  Reply

 9. Happy Booster - Killer Colours | Rodeo Magazine writes

  [...] på läpparna då, där har jag 411 från Nouba som jag lite snabbt visade på handen i förra veckan. Många av er ville se det på läpparna så här är [...]

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Killer Colours

Contact me:
killercolours@gmail.com

Blog info:
Glossy claws, purrty lips, serious eyebrows and a passion for critical thinking. Beauty blogger from Gothenburg, Sweden.

My name is Viola Holmgren and I've been representing Swedish beauty bloggerism (yes. we're a cult) since 2008. I focus on cruelty free beauty and I love the feeling of finding cool products that have gone under the radar.

Makeup doesn't have rules. The only person who decides what's right or wrong and if you're wearing it or not is you, and that's where my job as a blogger comes in handy. Use my experience as a guide or an inspiration towards finding your own way.

And just to clarify, all reviews and opinions are my own, there is no evil baby demon on my left shoulder who is bribing, forcing or possessing me to write. Reviews are best written in honesty!