Skönhet

Pahlish “Toxic and Timeless”

Jag grunnade i flera timmar på vilket lack jag egentligen skulle testa först av de lack från Llarowe som kom igår, men inpå kvällen hade jag slagit fast vid Toxic and Timeless från Pahlish. En sjöjungfrig (ja, sjöjungfrig) liten dröm med aquablått, grönt och guldglitter i en grön jellybas. Det har strängglitter vilket jag i vanliga fall avskyr, men skönheten i detta lack ursäktar allt.

På tal om att ursäkta allt, formulan krävde en del stolthet för att ursäkta. Det kändes som att måla med klister, antingen lackade jag för tjockt så glittret totaldrunknade eller så fick jag dra med en pensel så klistertorr att basfärgen knappt hängde med. Två lager krävdes i alla fall (och två torkningar av flaskhalsen, SÅ klistrigt! Har aldrig varit med om dess like. Kanske värt att thinna?) för något av det vackraste jag haft på naglarna genom tiderna.

 

I tried to decide for hours which one I should try first of the Llarowe polishes that arrived yesterday, but in the evening I had made up my mind, it was time for Toxic and Timeless from Pahlish. A mermaid-y dream wich aqua blue, green and gold glitter in a green jelly base. It has string glitters which I usually dislike, but the beauty of this polish excuses everything.

Speaking of excusing everything, this formula needed some guts to excuse. It felt like painting with glue, I either applied to thick which drowned the glitter completely or I had to apply with a brush so sticky dry that the base colour barely went on. Two coats were needed anyways (and two wipings of the bottle neck, THAT sticky! I’ve never seen a polish that sticky before. Maybe it’s worth thinning?) and it’s probably one of the most beautiful polishes that I’ve ever worn.

 

Viola, Killer Colours
 1. Beautybylinda writes

  Åh förstår verkligen vad du menar med sjöjungfru :) verkligen Jättefint! Krävdes det mycket överlack för att få det slätt?

  Reply

 2. Aila writes

  Gudm vilka snygga naglar du har….

  Reply

 3. whispyr writes

  amazing!
  and your nails are soo long! im jalouse coz mine break all the time :C

  Reply

 4. Nele writes

  It’s looks like a forest! I like it.
  How was the drying time?

  Reply

 5. Ana writes

  iayyy delicious <3 i love it

  Reply

 6. Jen writes

  Wow, this looks incredible! Definitely one of the most unique and beautiful polishes I’ve ever seen. Seems like the weird texture was worth it! :)

  Reply

 7. mimedus writes

  woooow såå nice! :)

  Reply

 8. lulillan writes

  Endel indie-lack upplever jag som just lite sådär tjocka, sega och klistriga. Svåra att måla med. Men prova thinner, häll över lite i en tom flaska så du inte förstör hela flaskan ;-)

  Reply

 9. Tova writes

  Fantastiskt snyggt! Jag älskar det :D

  Reply

 10. silver writes

  Wow, your nails are perfect. :) What do you do that they are so long yet healthy? Maybe you should write an article about this or I dunno. (Sorry if you’ve already written about it) Unfortunately I play the violin so I mustn’t grow my nails but I’d be interested. :D

  Reply

 11. bella writes

  men fint blev det även om det var besvärligt! ser härligt ut!

  Reply

 12. Pearl Squirrel writes

  Gorgeous! I hate polishes with that goopy thick texture but with some thinner i’d be down for this :)

  Reply

 13. Isabela (Fusels) writes

  This nail polish make your nails look like precious jewels!

  Reply

 14. roxcat writes

  Så vackert, jag älskar djupet i det! Men appliceringen lät ju inte alltför rolig..

  Reply

 15. Aidas MakeUp writes

  Sååå vackert djup, cravingvarning!

  Reply

 16. Anna Sugarprincess writes

  Så otroooligt vackert nagellack! Och gudars vad långa snygga naglar du fått! Blir lite avundsjuk, mina egna går bara av hela tiden, chippar sig och är så sjukt mjuka :( Använder du nåt stärkande? Har för mig att jag såg något om nåt från trind på din fb-sida.. Hm!

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Killer Colours

Contact me:
killercolours@gmail.com

Blog info:
Glossy claws, purrty lips, serious eyebrows and a passion for critical thinking. Beauty blogger from Gothenburg, Sweden.

My name is Viola Holmgren and I've been representing Swedish beauty bloggerism (yes. we're a cult) since 2008. I focus on cruelty free beauty and I love the feeling of finding cool products that have gone under the radar.

Makeup doesn't have rules. The only person who decides what's right or wrong and if you're wearing it or not is you, and that's where my job as a blogger comes in handy. Use my experience as a guide or an inspiration towards finding your own way.

And just to clarify, all reviews and opinions are my own, there is no evil baby demon on my left shoulder who is bribing, forcing or possessing me to write. Reviews are best written in honesty!