Skönhet

Hare Polish “Pegasus”

Härom dagen tröttnade jag på mina långa naglar. Efter en viss längd börjar de vara ivägen, fingrarna börjar tappa funktionen. Touch screens och liknande blir fett svåra att hantera, man kan inte plocka upp något litet som ligger på en plan yta, man får ont om man slår i naglarna och bara.. näe. Så naglarna rök, det känns bra! Gillar dem när de är såhär korta, det känns french liksom. Sedan känslan av att ha bebisfingrar pga hälften så stora naglar, den är ju lika weird varje gång.

I alla fall, här har vi Pegasus från Hare Polish, ett lack jag väntade ivrigt med tills naglarna blev kortare. I en blekt lilagrå jellybas ligger nerbäddade bitar av silverglitter, och med två lager såg det ut såhär. Drömskt och vackert! Jag gillar hur glittret mjuknar och ser mindre blingigt ut när det simmar runt i den mjölkiga basen. Det var inte så ruskigt svårt att ta bort för att vara ett glitter heller! Köpt på Llarowe.

 

The other day I got tired of my long nails. After a certain length they start becoming a problem, the fingers lose their function. Touch screens and similar things become really hard to use, you can’t pick small things up from a flat surface, you can hurt them if you hit them into something etc. So yeah, the nails were cut down, and it feels good! I like them when they look like this, it feels so french. The feeling of having baby fingers because of nails that are half the size you’re used too, well, it’s just as weird every time.

Anyhow, here’s Pegasus from Hare Polish, a polish that I’ve eagerly waited with until my nails got shorter. In the pale lilac grey jelly base there are pieces of silver glitter hidden, and with two coats it looks like this. Dreamy and beautiful! I like how the glitters don’t look as bold when they’re kind of buried in the base colour. It wasn’t very hard to remove for being a glitter either! Bought at Llarowe.

Viola, Killer Colours
 1. Beautybylinda writes

  Gud vilket sött lack :) känns vårigt med :)

  Reply

 2. ffffffffffff writes

  This one looks like a dream. Too bad that I can’t buy this in my country :(((

  Reply

 3. Frida writes

  Din blogg är riktigt inspirerande, gillar att du försöker att inte använda djurtestade grejer men skulle vara roligt om du kunde blogga om ifall nya märken du testar är djurtestade eller inte! Typ som i detta inlägget :))

  Reply

 4. bella writes

  fint!

  Reply

 5. Jen writes

  Dreamy, indeed! So perfect for spring :)

  Reply

 6. louice writes

  riktigt fint! fick nys om dessa lack nyss, måste ha ngt!

  Reply

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion
Killer Colours

Contact me:
killercolours@gmail.com

Blog info:
Glossy claws, purrty lips, serious eyebrows and a passion for critical thinking. Beauty blogger from Gothenburg, Sweden.

My name is Viola Holmgren and I've been representing Swedish beauty bloggerism (yes. we're a cult) since 2008. I focus on cruelty free beauty and I love the feeling of finding cool products that have gone under the radar.

Makeup doesn't have rules. The only person who decides what's right or wrong and if you're wearing it or not is you, and that's where my job as a blogger comes in handy. Use my experience as a guide or an inspiration towards finding your own way.

And just to clarify, all reviews and opinions are my own, there is no evil baby demon on my left shoulder who is bribing, forcing or possessing me to write. Reviews are best written in honesty!