Levy

En gång sa Madelaine Levy, när vi satt på en buss mellan visningar i London, att hon inte kunde fatta att folk twittrade så ivrigt på modeveckorna. Varför, frågade jag, för att folk inte är så witty? För att de inte får betalt för det, sa Madelaine Levy. Ett exempel på varför jag gillar henne och varför det känns extra lyxigt att få läsa hennes brill krönikor här. /Lisa

Lisa

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Instagram: lisalovisa
I den här branschen får man räkna med att göra några hundår, ok?
Still with Rodeo, developing new projects and keeping things together! // lisa@rodeo.net
Instagram: rodeomag
A letter from Lady Gaga transformed Isabell Yalda Hellysaz's career overnight. Follow her journey towrds her first show at Fashion Week in Stockholm S/S 15. #peronidesignercollaborations #isabellyaldahellysaz #iyhdesign
Twitter @rodeomag