Fredag

20120615-111238.jpg

Jobbar från mitt kök. Hunden och jag lyssnar på Barnen i P1 och sen pågår också Summerburst redan, två trappor ner hos mina golliga tonårsgrannar. En grej jag gillar med att bo vid Stadion: att sitta i fönstret och höra dån och dricka vin. Snart förflyttar vi oss till kontoret för möten. Sen blir det fredagsmiddag hos Lina.

Lisa
  1. amy skriver

    SÅ SNYGGG hela tiden

    Svara

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Instagram: lisalovisa
How did I NOT get this memo?
Still with Rodeo, developing new projects and keeping things together! // lisa@rodeo.net
Instagram: rodeomag
A letter from Lady Gaga transformed Isabell Yalda Hellysaz's career overnight. Follow her journey towrds her first show at Fashion Week in Stockholm S/S 15. #peronidesignercollaborations #isabellyaldahellysaz #iyhdesign
Twitter @rodeomag