Dunjacka

20120617-211737.jpg
Att jag har den jacka på sommarn är enbart pga Annika Aschberg. Hon hade dunjacka och ”nån silkesblus” en gång när hon låg på marken och plåtade fotbollsspelare till DN för ca fem år sedan och det är ett av mina starkaste intryck stilmässigt. Hon är, wow /llc

Lisa
  1. T skriver

    Var e dunjackan från? grym!

    Svara

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Instagram: lisalovisa
I den här branschen får man räkna med att göra några hundår, ok?
Still with Rodeo, developing new projects and keeping things together! // lisa@rodeo.net
Instagram: rodeomag
A letter from Lady Gaga transformed Isabell Yalda Hellysaz's career overnight. Follow her journey towrds her first show at Fashion Week in Stockholm S/S 15. #peronidesignercollaborations #isabellyaldahellysaz #iyhdesign
Twitter @rodeomag