Köpenhamn: Bruuns Bazaar

20120809-193702.jpg

Bruuns Bazaar satsar på enkelheten. Naturtoner, skarpa snitt, lyxiga material. Inget nytt men väl utfört. I visningspresentationen finns en massa svala inspirationskällor listade, designlampor och designstolar om ni undrar, och även en beskrivning av ”the reduced evening offer”. Gillar den formuleringen. Reducerat. Ibland är less more. Men Yngwie hade somnat. /llc

Lisa

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Instagram: lisalovisa
I den här branschen får man räkna med att göra några hundår, ok?
Still with Rodeo, developing new projects and keeping things together! // lisa@rodeo.net
Instagram: rodeomag
A letter from Lady Gaga transformed Isabell Yalda Hellysaz's career overnight. Follow her journey towrds her first show at Fashion Week in Stockholm S/S 15. #peronidesignercollaborations #isabellyaldahellysaz #iyhdesign
Twitter @rodeomag