Köpenhamn: Bruuns Bazaar

20120809-193702.jpg

Bruuns Bazaar satsar på enkelheten. Naturtoner, skarpa snitt, lyxiga material. Inget nytt men väl utfört. I visningspresentationen finns en massa svala inspirationskällor listade, designlampor och designstolar om ni undrar, och även en beskrivning av ”the reduced evening offer”. Gillar den formuleringen. Reducerat. Ibland är less more. Men Yngwie hade somnat. /llc

Lisa

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Rodeomag
Editor in chief, Rodeo.
Come hang with me. lisa@rodeo.net
Instagram: rodeomag
And hey order your copy of our brand new mag by texting "Rodeo" to 72670. Three issues, 99 SEK! It's too easy. Plus you'll get a pretty nice gift from Burt's Bees. International readers visit rodeo.net/pren. #rodeomag #rodeosommar @sashagohard
Twitter @rodeomag