Två fina

20121019-105429.jpg

Bobbie har lagt beslag på Ida. Tough luck. /llc

Lisa
  1. Elin skriver

    Åh, denna overkliga hund asså!

    Svara

  2. B skriver

    Herre vad trist det är att ni måste ha feta reklambanners över hela Rodeo.net. Det har blivit olidligt att gå in och läsa de bloggar som faktiskt är ngt att ha i ”mode” Sverige, och något jag gör allt mer sidan. Man ser ju nästan mer reklam än faktiskt redaktionellt material på huvudsidan. It´s a shame.

    Svara

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Promotion
Instagram: lisalovisa
Hej
Still with Rodeo, developing new projects and keeping things together! // lisa@rodeo.net
Instagram: rodeomag
Last day of Stockholm Fashion Week and time for a #sonyfashionweekselfie by @emma_elwin and her adorable dog Stella. "Who do you think is the master of selfies?" "Hmm I'll choose @davidsundin !" #rodeomag #sonyselfie
Twitter @rodeomag