Rodeored.

Ni hittar mig här nu!! Tillsammans med några loved ones.

Lisa
Promotion

Yes.

Glad nu, för att vi just vann det pris på Tidskriftsgalan som betyder allra mest för mig. Rodeo.net är Årets Tidskrift Digitala Medier 2011. Denna site som jag stirrat mig blind på det senaste året!! Kan ni fatta detta!! Jag kunde inte hålla tacktal: så glad var jag (plus jag har nån slags ny stage fright, men mer om det nån annan gång). Om jag hade gjort det så hade jag rabblat alla medarbetare som jag är så oerhört glad att få jobba med. Dessa fantastiska. Om några timmar drar jag till Florens och firar detta. Sen fortsätter vi jobba. För det finns så mycket mer, så mycket mer vi vill göra. Puss alla fina.

Lisa

Lite lycka

Trotsade min förkylning imorse för att få rida!! Och när jag väl suttit opp och Annelie ba: vill du hoppa? Då? Då vare LYCKLIG TJEJ må ni tro!!! (Ok inte riktigt lika högt som Annelie på bilden, men ändå.) Min kille red för första gången också, dvs ENBART ridsemestrar från och med nu. Tack för bästa förmiddagen på länge Annelie / mvh din nya galna harasser (HÄHÄ)

Lisa

Denna fantastiska

Det jag vill säga är: att få jobba med Daniel Björk är ett av de allra sannaste nöjena. Han visar hur viktigt det är att sätta ord på mode. Får en att omvärdera, tänka nytt. (Är dessutom witty och hunk! titta bara.) Det är enormt och briljant och Daniel gör det enkelt. Det är faktiskt så. Tack för den här omgången och PUSS och vi ses snart igen käraste du.

Lisa

Manifestation för Dawit, Martin och Johan

Manifestation%20f%C3%B6r%20f%C3%A4ngslade%20journalister

En manifestation för pressfriheten och frigivningen av de tre fängslade svenska journalisterna Johan Persson, Martin Schibbye och Dawit Issak pågår utanför Kronobergshäktet. Som initiativtagarna, en av den Johan Wirfält, skriver på sin FB-sida:

“Under manifestationen kommer vi att begära oss häktade. Men eftersom det är svårt att bli satt i fängelse utan att bryta mot lager tänker vi upprätthålla manifestationen genom att en eller flera journalister ständigt befinner sig på plats utanför Kronobergshäktet iförda hand- eller fotfängslen. Förhoppningsvis blir vi tillräckligt många för att aktionen ska kunna pågå fram till den 17 oktober då förhandlingarna i Johan Persson och Martins Schibbyes rättegång startar.”

Läs Johans upprop i Expressen. Läs mer om fängelseauktionen. Skriv under.

Lisa

Vem bjuder på lunch

Nathalia Edenmont, Piece of Me, 2008

Från och med idag pryds matsalen på Sturehof av Nathalia Edenmonts foton, från tidiga bilder av djur och blommor till senare verk ur serien Still Born (den mest självbiografiska, läser jag). Vill gå dit och titta men det får bli en annan dag, jag är sjuk. Hoppas man sätter hummern i halsen.

Lisa
Lisa

Random.

20111008-170918.jpg

20111008-170930.jpg

20111008-171000.jpg

20111008-170944.jpg

20111008-170908.jpg

20111008-170856.jpg

20111008-170843.jpg

Lisa

FNL

Vägrade ta av mig denna luddiga sak från Rodebjer igår. Till det blombroderier, lack, yllesockor och lite kammo. Kan tänka mig att möta hösten i ungefär denna kombination. Tänk om man kunde slippa strumpbyxor. Sen. Snart.

Lisa

Rodeo #2

Lisa Corneliusson

Foto Isabelle Minou

Vi firade höstnumret igår, i Jonas Kleerups nya lokal på Gävlegatan. Jag tror att han fick nycklarna i förrgår och färgen på golvet hade knappt torkat. Tack alla ni som kom, hoppas ni hade lika kul som jag!! x

Lisa