Efter regnet kommer Hopes utförsäljning

hope3

Skinnjackan. Skinnjackan! Ser ni den?

hope1

Pjäserna. Pjäserna! Nästan oslagbara.

hope4

Men de fanns inte i min storlek. Jag hittade ett par blåa. Tänkte på Elin Kling.

hope2

Bestämde mig för de svarta. Satte på mig dem på bussen. Vinglade glatt till jobbet.

Livet tar oväntade vändningar. Jag lämnade in datorn som gud glömde på reparation och traskade i regnet. Gick in på silverbutiken vid Fridhemsplan och provade turkosringar. Bråkade med butiksinnehavaren om de höga priserna. Gick ut och väntade på ettan.

Fick ett sms: Hopeutförsäljning på Odengatan!

Bytte busshållplats och tog fyran dit. Blev påmind om att Hope är ett av Sveriges bästa modemärken. Fastnade för tröjor och kappor och kavajer, sådana där plagg som Hope är bra på. Hittade en skinnjacka som var så fin att jag nästan slog till.

Gick ut från lokalen med säsongens finaste skor.

Nu sitter jag på kontoret med lånad dator och ekologiska dadlar i munnen. Snart ska jag träffa min bästa kompis som är hitflugen från Frankrike bara för min skull, intalar jag mig, och jag ska stappla på klackarna till den bar med dunkel belysning där vi tar ett glas vin.

Ja, för jag satte ju på mig pjäserna redan på tvåan på väg tillbaks till jobbet.

Ps. Hope-utförsäljningen på Odengatan 22 pågår i dag till kl 19, i morgon kl 07-19 och på lördag kl 10-15. 

Lisa
 1. Catta writes

  Skorna var tamejfan helt magnifika!

 2. Frida writes

  Tycker om din blogg mycket!

 3. Sofia writes

  Åh, de blå. Åh. Varför bor jag inte i sthlm?

 4. j writes

  snälla, snälla, snälla svara, vad kostade skinnjackan?

 5. alessandra writes

  wow vilka fina pjäser jag vill ha de i vitt!

 6. through writes

  men hallå snyggingar! känner en liten krypande känsla.. avundsjuka?

 7. Lisa C writes

  j: förlåt för sent svar, den kostade 2 000.
  kram alla andra!

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion