Fallet Demi Moores vänstra höft

demimooreanjarubik

En talesperson på W försäkrar att inget utöver det vanliga gjordes i efterbehandlingen av omslagsbilden där 47-åriga Demi Moore ser ut som ett litet tanigt flickebarn. Men ryktena går på nätet, oh yes. Den extrema versionen av ryktet är att Demis kropp bytts ut och egentligen tillhör modellen Anja Rubik, som sportade samma outfit på Balmains catwalk. Det lite mildare versionen är att något som luktar Ralph Lauren-katastrof har hänt med Demis vänstra höft. Den är liksom smalare än låret (titta rakt över r:et) på bilden nedan.

Demi förnekar det såklart allt på twitter, RT: Here is the original image people my hips were not touched don’t let these people bullshit you! http://twitpic.com/q4v70. Vi följer utvecklingen med spänning.

2vbad06

Lisa
 1. Kristina writes

  Äh Demi Moore har ju alltid varit hälsofantast och helt sjuk snygg kropp. Har ni glömt bort Charlie Angels? Jag tror hon har vältränad senig rumpa, då går det in som en smilgrop på sidan sen har hon ju vältränade lår som är större än rumpan. Så kan man se ut om man har muskler… Titta på bodybuilders.

  Alla har inte svältkroppar. På Anja Rubik står ju höftbenen ut, det gör dem ju inte här. Sen står ju Demi inte rakt upp och ner utan st¨djer sig på ena benet.

 2. " The James " writes

  Helt sjukt ba!

 3. Sidbloggen writes

  Hej!

  Vi skrev också om det här häromdagen! skoj!

 4. Hanna Fridén writes

  Hennes höft är inte anatomiskt inkorrekt. Nu låter jag som en galen tecknare när, men jag har blivit jätteirriterad på alla artiklar och blogginlägg som skrivits om hennes höft av folk som inte är utbildade inom anatomi. Så jag skrev ett rättande inlägg. Anatomi är faktiskt rätt komplicerat – mycket mer än vad folk tror. Hennes pose har till och med ett namn: Kontrapost. http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.13172404

 5. Maria writes

  Jag kan som med 100 % garentera att högra höften är gjord med liquifid i PS. Resten kan vara guds gåva eller knivens.

 6. Johanna writes

  jag börjar tro att tidningarna gör detta med flit, mest för att kanske få en stor diskussion runt deras tidning vilket kanske får folk att köpa tidningarna……vem vet?

 7. isabelle writes

  tänkte just referera till hanna fridén men bra att hon redan skrivit här. hur sjuka är folk egentligen? precis: kontrapost. när man stödjer sig mer på ett ben så ser rörelsen ut sådär: den andra höften påverkas. kan inte fatta att folk tycker det ser konstigt ut?

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion