Helgen är slut nu

Lite för mycket fokus på FatBooth i helgen, men några bilder på mina fina vänner i alla fall. Bra helg.

Ps. Ser mycket fram emot Elins blogg i rörligt format. Jag börjar själv bli så jävla sugen på att spela in webbteve på riktigt igen. LLC fast tusen gånger bättre den här gången. Ska fundera nu, på allvar.

Lisa
 1. Jonas writes

  Ja du Lisa du funderar på webb-tv och Ship to Gaza har precis blivit attackerat.
  Och så undrar ni varför folk föraktar modebloggar.För att ni lever i en bubbla thats why..

 2. Lisa C writes

  Hej Jonas! Du har ingen inblick i vad jag gör med min tid utöver den proportionerligt lilla stund om dagen som jag skriver i den här bloggen? /Lisa

 3. agnes writes

  go for it! tyckte verkligen mycket om LLCbloggen och det formatet du körde på då!

  -Och Jonas, blir ju självklart nyfiken på vad du själv förvaltar din tid med om dagarna? tar fram vaccinet mot cancer eller?? Väntar med spänning på svar..

  Tack för mig

  /Agnes A

 4. Jonas writes

  Vad ska jag svara, nä jag tar inte fram vaccinet mot cancer men jag var på sergelstorg ikväll. Skrev inte raderna som nån hater är på den här sidan för att jag gillar kläder bla.
  Kanske hoppas jag för mycket av modebloggaren
  -Och Agnes A vad gör du själv om dagarna förmodligen tar du inte fram vaccin mot cancer men det hindrar dig väl inte från att kunna tycka att en viss verklighets förankring i all sorts media skulle vara bra. Annars hade jag gärna hittat vaccinet mot cancer då min mor dog i sjukdomen alldeles för ung
  MVH Alf Jonas Johansson

Leave a Reply

Required fields are marked *. Your e-mail address will not be published.

Promotion